PONOVNO SUKOB TAKSISTA

Zbog razbijenog nosa vozač Taxi Cammea završio u bolnici

24.06.2011 u 11:50

Bionic
Reading

Jutros oko 6,30 sati na taksi stajalištu kod zagrebačkoga Autobusnog kolodvora 35-godišnjak je napao 29-godišnjeg vozača Taxi Cammea, koji je tom prigodom ozlijeđen, a pomoć mu je pružena u bolnici Sv. Duh, doznaje se danas u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ)

Policija još nema podataka o težini ozljeda napadnutog 29-godišnjaka, o čemu će ovisiti i daljnji postupak prema privedenom napadaču, no Taxi Cammeo je u svom jutrošnjem priopćenju naveo kako je napadač, taksist iz Udruženja Radio Taxi Zagreb, udarcem glavu o glavu njihovom vozaču razbio nos.

Prema njihovim podacima, taksist Taxi Cammea je stajao na ugibalištu ispred glavne zgrade čekajući putnika koji je po narudžbi dogovorio prijevoz. Incident je započeo verbalnim vrijeđanjem, a nastavio se fizičkim napadom. Odmah po događaju intervenirala je policija i hitna pomoć te zaštitarska tvrtka koja osigurava njihove vozače i vozila.

Taxi Cammeo, koji odnedavno djeluje u Zagrebu s nižim cijenama taksi usluga od dosadašnjih, najavio je u priopćenju da će tijekom dana podnijeti kaznenu prijavu te pozvao Udruženje Radio Taxi Zagreb na "razumnost i zdravu konkurenciju".