NELA KOCSIS

Naša glumica policiji prijavila 'osvetu' na parkingu

02.03.2015 u 20:19

Bionic
Reading

Poznata glumica prije nekoliko dana se obratila bahatoj vozačici koja joj je oduzela mjesto na parkingu na koje je Nela čekala 15 minuta, a vrhunac svega bio je događaj koji je Nela prijavila policiji

Iako se redovito na posao vozi tramvajem da bi izbjegla gužvu i traženje parkinga u centru grada, poznata kazališna glumica Nela Kocsis prije nekoliko dana nije mogla izbjeći neugodnu situaciju u prometu. Naime, nakon što je 15 minuta ispred svoje zgrade čekala parkirno mjesto, nepoznata ženska osoba se samo ugurala i parkirala preko crte tako da nijedan automobil nije mogao stati do njezina.

'Pristojno sam je zamolila da pomakne automobil, ali se oglušila na moje molbe pa sam joj uputila nekoliko kritika. Intuicija mi je govorila da na tome neće ostati pa kad sam se vratila nakon nekoliko sati, vidjela sam ogrebotinu po cijeloj dužini auta', ispričala nam je glumica koja je cijeli događaj prijavila policiji.

Nakon užurbanog ritma prije premijere nove predstave 'Kolovoz u okrugu Osage' u Gavelli prošlog tjedna, Nela se odmara kod kuće i to ne svojim izborom: 'Svladala me neka viroza, to je uvijek tako nakon što odahnem poslije nove predstave', priznala je 44-godišnja glumica koja se protekle godine istakla s nekoliko odličnih glumačkih uloga, a briljirala je i u ulozi jedne od triju sestara u novoj Gavellinoj predstavi.