POZNATE SOLERICE

One su lijepe, uspješne i seksi - a ipak singl

05.09.2015 u 11:32

Bionic
Reading

I dok neke žene imaju sreće i na poslovnom i na privatnom planu, mnoge muku muče s ovim posljednjim. Ljubavni im je status već godinama 'single', a čini se da im to ne predstavlja ni najmanji problem. Slavne dame iz naše priče uspješne su u svom poslu, a iako im prava ljubav još nije pokucala na vrata, od nje ne odustaju

'Nijedna žena nije odlučila biti sama. To jednostavno nije prirodno i teško se nositi sa samoćom subotama i nedjeljama, ali su tu zato prijatelji koji to nadomjeste. Bolje čekati duže vremena na pravu vezu, nego izlaziti iz veze u vezu pa biti nesretni', kaže Mila Elegović (45).

Misli da nema istine u tome kako nekome dobro ide na poslovnom planu, a manje u ljubavi. 'To su čiste gluposti jer današnji svijet ne poseže za nekim određenim pravilima. To je sve pitanje sudbine svakog od nas. Bili mi pekari, poštari ili glumci. Mislim da se prava ljubav događa, ali rijetko', govori glumica koja se 2006. godine razvela od 27 godina starijeg fotografa Ivana Balića Cobre. Prije dvije godine bila je u kratkoj vezi s arhitektom Rizahom Hadžimustafićem, no njihova je ljubavna priča bila kratkog vijeka.

HTV-ova voditeljica Tončica Čeljuska (44) u mladim danima ljubila je bivšeg nogometaša Zvonimira Bobana, a u propalom braku s trinaest godina starijim Zlatkom Čeljuskom dobila je kćeri Anušku i Tihanu. Nekoliko godina kasnije bila je u vezi s financijskim stručnjakom Antom Tonijem Ramljakom. S njim je provela pune tri godine te je nakon prekida u rujnu prošle godine smršavjela čak deset kilograma, pa su joj mnogi tada govorili da izgleda bolje nego ikad.

Njezina kolegica Barbara Kolar (45) vrlo je samozatajna kad je riječ o njezinom ljubavnom životu. Uvijek dobro raspoložena voditeljica gotovo nikad ne skida osmijeh s lica, a svojom pristupačnošću i simpatičnošću već godinama osvaja televizijske gledatelje i radijske slušatelje. Osvojila je u prošlosti i riječkog voditelja i novinara Roberta Ferlina s kojim je u vezi provela pet godina i često odlazila u Rijeku. Iako su im mnogi predviđali odlazak pred oltar, par je naposljetku prekinuo, a nagađalo se da su uzrok tome što su jedno drugom odlučili reći 'zbogom' bile učestale svađe i neslaganje. Bilo je to 2006. godine i sve otada Barbara uživa u statusu slobodne djevojke. Barem za javnost.

Još je jedna HTV-ovka samozatajna u ljubavi. Mila Horvat (34) posljednjih je godina imala zdravstvenih problema koje je uspješno riješila, no pravu ljubav još uvijek nije pronašla. Zbog prirode njezina posla mediji su ovu sportsku novinarku često povezivali s mnogim sportašima, no ona nijednu vezu nije potvrdila. Na pitanja o ljubavi novinarima tek kratko odgovara da je pravog muškarca spremna čekati i do mirovine.

Pjevačicu Ninu Badrić (43) u posljednje vrijeme povezivalo se s glumcem Goranom Bogdanom, no čini se da muškarca svog života ova glazbenica još uvijek čeka. S poduzetnikom Bernardom Krasnićem, koji se nedavno drugi put oženio, Nina je bila u šestogodišnjem braku, a razveli su se u studenom 2012. Lijepa Nina često je u svojim javnim nastupima isticala da muškarca, koji će je osvojiti dobrotom i pameću, neće tajiti od javnosti.