VODITELJ 'BIG BROTHERA'

Sky Wikluh: 'Ovaj show vodim samo zbog novca'

05.09.2015 u 12:43

Bionic
Reading

Sky Wikluh, ovogodišnji suvoditelj Antonije Blaće u 'Big Brotheru', sebe naziva kompozitorom, piscem i umjetnikom. U razgovoru za tportal priznaje da je pristao voditi emisiju isključivo zbog novaca, zašto je kćerki nadjenuo ime Strela, ali i jesu li mu zgodnije Splićanke ili Zagrepčanke

Srpski reper Sky Wikluh, pravim imenom Đorđe Miljenović, proslavio se sudjelovanjem u VIP inačici 'Big Brothera' emitiranoj 2008. godine, a kasnije i u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Dovoljno dobar razlog da ga producenti ovogodišnjeg 'Big Brothera' angažiraju kao voditelja u novoj sezoni. Svoje vatreno krštenje pred kamerama imao je sinoć, a novopečenom voditelju lakše je kad zna da uz sebe ima iskusnu Antoniju Blaće.

'Pravi je profesionalac u svom poslu. Super se slažemo, izvrsna je prijateljica i od velike mi je pomoći', rekao nam je Sky koji nam je otkrio i što mu je najteže palo tijekom izolacije u kući 'Big Brothera'.

Sky Wikluh u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'


'Najteže mi je bilo izdržati bez piva, a najbolji dio je honorar koji smo dobili nakon izlaska iz kuće. Nećemo se lagati, ja sam ovdje i sada samo zbog novca', govori ovaj Beograđanin koji sa svojim bendom Bad Copy često nastupa i u Hrvatskoj.

Na pitanje jesu li mu draže Splićanke ili Zagrepčanke, odgovara da svaka ima svoje čari i ono nešto. Đorđe je u braku s beogradskom glumicom Anđelom Stamenković, a par ima i četverogodišnju kći kojoj su nadjenuli ime Strela.

'Svi su nas pitali zašto to ime. Jednostavno, tako smo je nazvali iz čiste zafrkancije', kaže Sky i dodaje kako od njega u 'Big Brotheru' možemo očekivati da lupeta velike količine gluposti.