NAGRADNJAČA

Osvojite Sony Xperia Z5 Compact!

05.10.2015 u 11:03

Bionic
Reading

Sony Xperia i tportal ponovno vas daruju! Ovaj tjedan poklanjamo Sony Xperia Z5 Compact, bluetooth slušalice te set ulaznica za novi hit nastavak filma o Jamesu Bondu

Snažni modeli Xperia Z5 nastavlja serijal Sonyjevih top-modela, a uređaj Z5 Compact koristi i James Bond u novom filmu 'Spectre'.

Uređaji su dostupni u webshopu Hrvatskog Telekoma, a za sve kupce koji na taj način kupe bilo koji uređaj iz serije Z5 će u prosincu biti organiziran ekskluzivan nagradni natječaj u sklopu kojeg će svi uključeni moći osvojiti top model Sony Xperia Z5 Premium!

Tportal.hr je inače prvi imao priliku poigrati se sa mobitelom James Bond smartphone Xperia Z5 Compact, a naše dojmove možete pročitati preko ove poveznice

Radi se o doista moćnom uređaju koji dolazi sa 64-bitnim osmojezgrenim procesorom Qualcomm Snapdragon 810, s GPU-om Adreno 430, uz dva GB RAM-a. Na raspolaganju je do 32 GB memorije (proširivo do 200 GB, karticama formata mikro SD). Z5 Compact od modela Z5 razlikuje se po veličini i razlučivosti zaslona od 4,6 inča (11,6 cm) i 720 p, nešto slabijoj bateriji (2.700 mAh) i manjoj količini RAM-a (dva GB, umjesto tri). Xperia Z5 Compact sadrži Sonyjev potpuno novi senzor 1/2,3 Exmor RS for mobile 23 MP, objektiv F2.0 G Lens i autofokus brzine 0,03 sekunde te dizajniran korištenjem Sonyjeve tehnologije α u fotoaparatima s izmjenjivim objektivima za jasne i živopisne fotografije baš svaki put.

Za sudjelovanje u nagradnjači tportala pratite naše objave, budete brzi i odgovorite točno na zadana pitanja jer ćemo tijekom tjedna objavljivati nova pitanja i nove dobitnike.

Dobitnici Bluetooth slušalica su: Vedran Štimac, Gordana Mičuga i Miloš Kovačević.
Xperiu Z5 Compact  osvojio je Boris Hižman.
Set ulaznica za film James Bond Spectre osvojio je Mladen Jakšić.


Čestitamo svim dobitnicima!
O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.






Detaljnu recenziju možete pročitati preko ove poveznice.