ODUŠEVIO HRVATSKE FANOVE

Vitaly Zdorovetskiy zajahao Sanaderov auto

25.11.2015 u 18:47

  • +3

Vitaly Zdorovetskiy ispred Remetinca

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Bionic
Reading

Slavni je prankster Vitaly Zdorovetskiy posvuda. Nije ni čudo kad je dočekao Ivu Sanadera nakon njegova izlaska iz Remetinca

Osim najvećih holivudskih kinohitova, dvoranu CineStar Imax uspjela je napuniti jedino Angelina Jolie, a sinoć je to još uspjelo samo Vitalyju Zdorovetskom, jednoj od najvećih zvijezda YouTubea današnjice i svjetskoj senzaciji.

Vitaly Zdorovetsky ima više od deset milijuna vjernih pratitelja na društvenim mrežama i više od milijardu pregleda svojih videa. Upravo to ga čini i vrlo utjecajnom, svjetski poznatom osobom koja i u Hrvatskoj ima iznenađujuće mnogo obožavatelja.

To se upravo pokazalo i sinoć, kada je dvorana CineStar Imax bila premalena za sve njegove obožavatelje. Popularnog jutjubera u Hrvatsku je dovela ekipa koja stoji iza novog kanala na YouTubeu, JoomBoos, namijenjenog pranksterima, tj. onima koji smišljaju šale i spačke, ali koji će uz njih isto tako okupljati i najbolje regionalne jutjubere koji će za JoomBoos snimati i različite druge sadržaje (beauty, eksperimenti, moda, izazovi, vlogovi itd.).

Vitaly je održao zanimljivo predavanje o svome uspjehu na YouTubeu, a nakon toga se puna dva sata družio sa svojim obožavateljima. Ekipa JoomBoos obećala je jako zanimljiv sadržaj na svom youtube-kanalu te je pozvala sve obožavatelje dobre zabave da ih prate jer im spremaju svakakva iznenađenja.


Kao što ste možda već čuli, Zdorovetskiy se popeo na vozilo u kojem je bio Ivo Sanader nakon izlaska iz Remetinca. Zašto? Zato što – JoomBoos