VLATKA POKOS

'U Kanadi sam turistički, nisam došla zbog muškaraca'

11.02.2016 u 10:55

Bionic
Reading

Iako su fotografije s instalacijama srca i lokotima ljubavi u kanadskom Torontu gdje se često fotografiraju mladenci odavale dojam kako se Vlatka Pokos pomirila s poduzetnikom Ivicom Biljanom, samo za tportal voditeljica otkriva kako je ta priča za nju odavno završena, a govori i prave razloge zbog kojih je otišla u drugu po veličini zemlju na svijetu

Prije nekoliko dana Vlatka je na svom Instagramu objavila fotografije kojima je dala naslutiti kako se nalazi u Torontu, gdje živi i njezin posljednji dečko, poduzetnik Ivica Biljan. Tajnovita kao i uvijek, na upite prijatelja je li ljubav ponovno u zraku, nije ništa odgovorila, pa se stekao zaključak kako se voditeljica i pjevačica ponovno vratila 46-godišnjem inženjeru rudarstva.

Neki su pomislili i da se preselila u Kanadu, jer je u svojim rijetkim izjavama prošle godine često govorila kako svoju budućnost vidi upravo u toj zemlji. Ipak, istina je pomalo drukčija. Stupili smo u kontakt s Vlatkom koja nam je potvrdila da se nalazi u Kanadi, no iz sasvim drugih razloga.

Love is in the air...:-)) #love #lovefortheworld

Fotografiju objavljuje Vlatka Pokos (@vlatkapokos)


'U Kanadi sam isključivo turistički. Moj boravak ovdje nema veze ni s jednim muškarcem', kazala nam je voditeljica koja se već godinama bezuspješno pokušava vratiti na male ekrane neke od hrvatskih televizija. Nedavno je u razgovoru za tportal priznala kako se loše osjeća u vlastitoj domovini.

'Za svaku nepismenu budalu ima mjesta na televiziji. Stvarno se zgrozim kad vidim tko sve vodi, recimo, Dnevnik. Zaista ne vidim svoju budućnost u ovoj zemlji. U vlastitoj se domovini loše osjećam. Sve su se vrijednosti poremetile', rekla je Vlatka koja se obrušila i na svoje kolegice zbog objavljivanja golišavih fotografija na društvenim mrežama.

#sadness #strength #love #honesty #lovemusic

Fotografiju objavljuje Vlatka Pokos (@vlatkapokos)


Za njezinu vezu s Ivicom Biljanom javnost je saznala u lipnju prošle godine. 'Strašno sam zaljubljena! Upoznali smo se na vrlo romantičan način, a osvojio me svime. Prije svega izgledom, šarmom i inteligencijom', s osmijehom na licu govorila je za tportal nedugo prije nego što se saznalo da je tajanstveni muškarac Kanađanin hrvatskih korijena Biljan.

Iako su nakon toga bili nerazdvojni i putovali zajedno diljem naše obale, ljubav im nije opstala, a o razlozima prekida Vlatka nije željela govoriti u javnosti.


Vlatka i Ivica u vrijeme najveće ljubavi često su se šetali središtem metropole