SRETAN 36. ROĐENDAN

Iva Jerković: Tridesete su mi donijele mir i stabilnost

27.06.2016 u 15:18

Bionic
Reading

Manekenki, voditeljici 'Kola sreće' i poduzetnici Ivi Jerković 36. rođendan nije mogao početi ljepše. Djelatnice njezinog studija za ljepotu priredile su joj iznenađenje, dočekale je naoružane cvijećem i poklonima. Iako joj dan protječe u radnoj atmosferi, poslije popodne i navečer će slaviti u krugu najbliskijih osoba

'Iako je kišan dan, ništa mi ga ne može pokvariti', rekla nam je dobro raspoložena Iva. Lijepa Zagrepčanka dio dana provodi radno, a  drugi dio rezerviran je za slavlje s bliskim osobama. Rođendanske čestitke su joj, otkriva, počele pristizati u ponoć, ali se ne sjeća čija je lijepa želja stigla prva. Kad je riječ o poklonima, veseli je svaki znak pažnje.

'Bitno je da me se netko sjeti, misli na mene više od toga nego da mi kupi neki dar.'

Samoj sebi ne želi puno toga.
'Vrijeme tako brzo leti i sve je prolazno pa želim da sve bude kako je sada. Samo mi treba dobro zdravlje, prijatelji i ljubav', kaže. Dodaje kako je u ljubavi i privatnom životu vrlo zadovoljna, ispunjena i sretna te da su joj tridesete donijele mir i stabilnost.

'Kao prava Račica sam sanjar. Volim puno maštati, ali u mom životu je zaista sve leglo na svoje mjesto. U ovim godinama nekako vidiš što sve možeš i da je svaki cilj ostvariv', ističe Iva. Ono što je istinski veseli u godinama u kojima je sada nisu više ni skupe cipele, torbe, ni putovanja nego druženja s prijateljima. Dodaje kako ima dobro društvo i da su prijatelji njezino najveće bogatstvo.

Nin će i ove godine biti njezino nezaobilazno ljetno odredište. Ondje Ivina obitelj ima kuću.
'Možda ću se zbog posla morati vraćati u Zagreb, ali svakako ću obilaziti Jadran. Ljeto jednostavno ne može biti loše, jer je to najljepše godišnje doba', tvrdi Iva.

U rukama.... @laritastudio @belamakeuplada ????????#simple #the #best #

A photo posted by ivajerkovic (@ivajerkovic) on

??????????

A photo posted by ivajerkovic (@ivajerkovic) on