ZAPOSLENA LJEPOTICA

Hrabra odluka i novi razlog za sreću zaručnice Matea Kovačića

27.10.2016 u 20:36

Bionic
Reading

Izabel Andrijanić, zaručnica Matea Kovačića i miljenica španjolskih medija, uskoro u Madridu otvara trgovinu organskih proizvoda za bebe, Lunilou, zbog čega mladi nogometaš puca od ponosa

Prije godinu dana, kad je Mateo Kovačić, koji je tad napunio 21 godinu, potpisao ugovor s 'kraljevskim' klubom Real Madridom, uz njega je na predstavljanju na travnjaku Santiago Bernabeua, uz njegovu obitelj - majku Ružicu, oca Stipu i mlađu sestru Katarinu - bila i njegova djevojka Izabel Andrijanić.

Od tog trenutka španjolski mediji naprosto su ludi za plavokosom ljepoticom. Prozvali su je novom WAG-sicom, što je akronim za žene i djevojke sportskih zvijezda, objavljuju njezine fotografije s društvenih mreža, dive se njezinoj fizičkoj ljepoti i istančanom ukusu za odijevanje i za svega godinu dana dodijelili su joj status zvijezde.


Posljednju u nizu vijesti o atraktivnoj Izabel objavio je španjolski portal Don Balon Rosa. Prema njihovom pisanju, 22-godišnja zaručnica Matea Kovačića odlučila je započeti poslovnu karijeru u Španjolskoj. U pripremi je otvaranje trgovine organskih proizvoda za bebe, a Izabel je planira voditi sa sestrom Ivanom. Čini se da je Izabel, koja u Zagrebu studira ekonomiju, došla na ideju o otvaranju trgovine inspirirana druženjima s nećakinjom Lucijom.

biggest love/niece/godchild/blood/everything in the world.

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Izabel Andrijanić s obožavanom nećakinjom Lucijom

Schwesterherz ❤️?????? ????????

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Izabel i Ivana Andrijanić: Sestrinska ljubav

Naime, trgovina će nositi ime – Lunilou. U trgovini koja će biti otvorena u Madridu prodavat će se i dječja robica proizvedena od lana te od biljaka koje nisu zalijevane raznim kemikalijama pri uzgoju. Takvi proizvodi, naime, ne štete zdravlju, a podupiru ih brojne udruge za zaštitu okoliša.

Vezni igrač Real Madrida, koji je ugovorom vezan do 2021. godine za 'kraljevski klub', zasigurno puca od ponosa zbog poduzetničkog duha lijepe Izabel, a ona je ovim pothvatom pokazala da se ne vidi u ulozi uzdržavane supruge nogometaša.