NAPADU USPRKOS

Jamie Foxx: Ovdje je ludo! Hrvatska me ostavlja bez riječi

21.02.2017 u 10:21

Bionic
Reading

Iako su dvojica pijanih posjetitelja u jednom dubrovačkom restoranu pokušala pokvariti njegov boravak u Hrvatskoj, Jamie Foxx nastavio je uživati u tamošnjim ljepotama. Na svom profilu na Instagramu snimio je video u kojem je nahvalio Hrvatsku i Dubrovnik, koji je u manje od dva sata vidjelo više od 50 tisuća ljudi diljem svijeta

Otkako je stigao u Dubrovnik, gdje počinje snimati novi hollywoodski blockbuster 'Robin Hood: Origins', Jamie Foxx ne miruje. Slavni glumac uživa u ljepotama koje nudi Grad, kao i ukusnim delicijama koje za njega spravljaju u tamošnjim restoranima.

Čak ni skandal, koji se 19. veljače u večernjim satima dogodio u jednom restoranu, kada su ga dvojica pijanih posjetitelja navodno 'počastila' raznim riječima, nije ga izbacio iz takta i pokvario mu uživanje.

#Terrellboy #croatia #backonmyfunnyshit #thankful #blackman #shining

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)


Možda ga je utješilo to što je Policijska postaja Dubrovnik brzo reagirala te su, nakon zaprimljene dojave o narušavanju javnog reda i mira, intervenirali u restoranu na području Lapada i dvojicu muškaraca u dobi od 44 i 50 godina priveli na Prekršajni sud.

Holivudski glumac jutro je proveo u vili u kojoj je smješten iz koje se pruža prekrasan pogled na more, uživajući u suncu i ispijajući šampanjac. 'U Hrvatskoj sam. Ovdje je ludo! Vidio sam svijeta i reći ću vam iskreno, odrastao sam u Terrellu u Teksasu i ovo me ostavlja bez riječi. Ne možete mi reći da se snovi ne mogu ostvariti! Mogu!' poručio je Jamie Foxx svojim pratiteljima na Instagramu