KOJI JE VAŠ STIL

Blizanci ljube zaigrano, a Ribe bajkovito i osjećajno

25.02.2017 u 09:36

Bionic
Reading

Način na koji se ljubite dijelom je nadahnut romantičnim filmovima, a dijelom utjecaju bivših ljubavi, koje su vas naučile što (ne) činiti prilikom spajanja usana. No, izvjesno je da i vaš astrološki znak oblikuje vaš stil ljubljenja

Vatreni poljupci

Ovan

Ovnovi prvo djeluju, a onda razmišljaju. Uvijek preuzimaju inicijativu. Svog biste partnera mogli zaskočiti strastvenim i žestokim poljupcima kad se najmanje nada. Mogli biste pribjeći i izrazito odvažnim gestama, poput ljubljenja na kiši.

Lav

Nijedan horoskopski znak nije zaljubljen u šou kao vi. Ljubite se kao da glumite u  Titanicu, Zameo ih vjetar ili Casablanci. U trenutku strasti u iskušenju ste da zgrabite mobitel i snimite savršen ljubavni selfie. Držimo fige da i vaš partner uživa u pozornosti kao i vi.

Strijelac

Spontanost i pustolovnost odlike su vašeg znaka. Skloni ste iskušavanju raznovrsnih poljubaca – od dubokih francuskih do brzopoteznih i zaigranih koji izazivaju leptiriće. Poljubac ćete udijeliti samo ako ste izazvani i preplavljeni emocijama, nikad reda radi.

Zemljani poljupci

Bik

Iznimno ste odmjereni i strpljivi u vezi. Dajete si vremena i truda prilikom izmjenjivanja nježnosti, napredujući od nježnih, mekanih poljubaca do dugog, polaganog stapanja usana. Poljupcima želite pokazati postojanost svojih osjećaja.

Djevica

Vaš mozak stalno radi pa vam je pomalo teško predati se tjelesnom dodiru s partnerom. Makar postojala istinska kemija među vama, treba vam vremena i ohrabrenja da se prepustite slatkim, nježnim i pažljivim poljupcima. Pritom vam je jako važna obostrana oralna higijena.

Jarac

U ljubavi, kao i općenito u životu, odgovorni ste i težite zadovoljiti bližnje. Prilikom ljubljenja, partneru odašiljete uzemljene i pouzdane vibracije. Vaš poljubac čini voljenog sigurnim u vaše osjećaje. Njegov spokoj ulijeva i vama dodatno samopouzdanje.

Zračni poljupci

Blizanci

Mnoge vam se misli roje umom pa vam je teško usredotočiti se na jednu radnju. Brzi, slatki "ubodi" usnama isprekidani šalama i sitnim provokacijama vaš su stil ljubljenja. Što je življi razgovor s partnerom to ćete biti uzbuđeniji i skloniji laganim i zaigranim poljupcima.

Vaga

Podjednako ste skloni staromodnim, romantičnim gestama i divljem, nesputanom seksu. Sposobni ste dijeliti brze, izazovne puse, kao i uživati u izmjenjivanju dugih, temeljitih poljubaca, koji vas čine cijenjenim ljubavnicima.

Vodenjak

Prijateljski ste nastrojeni prema svima oko sebe pa ste i svojim poznanicima zacijelo udijelili pokoji platonski poljubac. I partnera ljubite na usputan, neformalan način. Sve dok ste s njim na istoj valnoj duljini, neće ga smetati vaš površan pristup usnama.

Vodeni poljupci

Rak

Po naravi ste vrlo sentimentalni, što se odražava i u vašim poljupcima. Oni u potpunosti prenose ono što vam je u srcu. Od partnera zahtijevate jednak emocionalni intenzitet i privrženost. U suprotnom će se vaša strast ugasiti u tren oka.

Škorpion

Emocionalno ste vrlo intenzivni. Vaši su poljupci ispunjeni strašću koja opija vašeg voljenog kao snažna ljubavna droga. Budite svjesni da su vaši poljupci moćno sredstvo za rušenje partnera s nogu - koristite se njime obazrivo.

Ribe

Vi ste potpun romantičar. Svoje osjećaje želite izraziti maštovito, usput ostavljajući dojam tajnovitosti. Sve se to odražava i u vašim osjećajnim, bajkovitim poljupcima, koji mogu okrenuti svijet vašeg partnera naglavačke.