SVATOVSKI POKLON

Zvečevo 'Seku i Bracu' preimenovalo u 'Severinu i Igora'

26.11.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Na balkanskom vjenčanje desetljeća Severine i Igora Kojića sudjelovala je i požeška tvornica čokolade Zvečevo. Mladencima je poklonila posebnu seriju čokolada s njihovim imenima na omotu po uzoru na svoj legendarni čokoladni brend Seka i Braco

Predsjednik Uprave Zvečeva Marin Pucar rekao je za tportal kako ovo nije prvi put da rade limitare serije čokolada za svadbe.

'Izlazimo često ljudima u susret. Imamo za partnera jednu malu lokalnu tiskaru i ona nam radi omote za takve narudžbe', objasnio je Pucar te je dodao kako nije niti znao da se rade čokolade za Severinu.

'Saznao sam kad sam vidio slike na internetu. Mislim da je to ok za nas. Sve je samostalno vodila i dogovorila direktorica marketinga Marijana Antunović', uputio na nas je na svoju suradnicu Pucar.

Ideja za čokoladu došla slučajno

'Tek sad vidim koliko je teško slavnim osobama. Nikad me ovoliko novinara nije tražilo', bila je prva reakcija Antunović kad smo joj objasnili zašto zovemo.

Ideja da se napravi posebna edicija čokolada za Severinino vjenčanje je kaže došla slučajno.

'Bili smo na jednoj radnoj kavi s njezinom ekipom na temu nečeg drugog i tad smo se dotakli svadbe. Kako inače radimo brendirane čokolade, napravili smo ih za dosta poznatih lica i renomiranih tvrtki, nekako je bilo prirodno da to napravimo i za Severinu. To je bio naš poklon za nju. Htjeli smo biti dio te priče, ali na skroman način bez nekih bombastičnih količina (op.a. na svadbi je bilo 600-tinjak uzvanika) zbog toga smo sve držali u tajnosti', rekla je Antunović.

'Ipak je Severina naša nacionalna zvijezda'

Dodala je kako je Severina je sama izabrala vrstu čokolade te da je osmislila omot.

Na pitanje razmišlja li se možda da Zvečevo u svoju redovnu proizvodnju ubaci novi brend 'Severina i Igor', kad je već izazvao toliku pozornost, Antunović je odgovorila ništa nije isključeno.

'Daleko smo još od toga. Sve je nastalo kroz zezanciju i baš mi je drago da smo napravili taj projekt. To je pozitivna priča o ljubavi, svatovima i veselju. Ipak se radi o našoj nacionalnoj zvijezdi', naglasila je Antunović.