nova funkcija

Kezele novi predsjednik HUP-Udruge prehrambene industrije i poljoprivrede

17.10.2018 u 15:00

Bionic
Reading

Dalibor Kezele, direktor Poslovnog programa Podravka hrana novi je predsjednik HUP-ove Udruge prehrambene industrije i poljoprivrede

'U narednom periodu HUP- Udruga prehrambene industrije i poljoprivrede nastavit će s radom na pitanjima ključnim za sektor domaće poljoprivredne i prehrambene industrije. Ovim sektorima su kao i ostatku hrvatskog gospodarstva potrebne mjere koje će olakšati i pojeftiniti poslovanje ionako preopterećenoj industriji, pomoći podizanju njezine konkurentnosti te omogućiti lakše zapošljavanje radnika kojih u cijelom sektoru i dalje kronično nedostaje. U svom radu očekujemo podršku resornog ministarstva te razumijevanje Vlade RH za sva područja od interesa u sektoru', rekao je Dalibor Kezele, predsjednik HUP- UPIIP-a.

Dalibor Kezele u Podravci je zaposlen od 1999. godine i obnašao je funkcije brand managera, direktora marketinga, direktora društva za tržište Srbije i predsjednika Uprave i direktora tržišta Češke. Od srpnja 2017. g. direktor je Poslovnog programa Podravka hrana u sklopu kojeg je odgovaran za strategiju, razvoj novih proizvoda, marketinško-prodajne aktivnosti te poslovnu efikasnost poslovnog programa.

Njegov dopredsjednik bit će Ivan Artuković iz Francka te Stanko Barbarić iz Fragarije dok su kao članovi Izvršnog odbora imenovani Saša Vujnović iz Vindije, Mirko Ervačić iz Osatina grupe, Mate Štetić (PIK Vrbovec), Darko Knez (Badel 1862), Mladen Falamić (Green life) te Josip Lozančić iz TDR-a.