transatlantski most

Toronto ponovno izravnim letom povezan sa Zagrebom, Air Transat letjet će jednom na tjedan

08.05.2022 u 13:28

Bionic
Reading

U Zagreb se ponovno vratio Air Transat na redovitim izravnim letovima Toronto – Zagreb, što je prvi prekooceanski let u redovnom redu letenja ove godine

Nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije, u Zagreb se ponovno vratio Air Transat na redovitim izravnim letovima Toronto – Zagreb, priopćili su iz Zračne luke Zagreb.

Riječ je o, navode, prvom prekooceanskom letu u redovnom redu letenja ove godine.

Alan Bowman, veleposlanik Kanade u Hrvatskoj tim je povodom rekao kako je 'oduševljen što je Air Transat ponovno uveo izravne letove između Kanade i Hrvatske.

'Vjerujem da će se zbog tih letova povećati broj turista koji će posjećivati naše dvije zemlje, ali i da će oni otvoriti vrata novim poslovnim mogućnostima', dodao je Bowman.

Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb d.d., je istaknuo kako je povratak Air Transata i ponovno povezivanje Toronta i Zagreba još je jedan korak k oporavku prometa u Zagrebu.

'Air Transat bio je prvi zrakoplovni prijevoznik koji je još 2016. godine uspostavio transatlantski most između Hrvatske i Kanade, stoga nas dodatno veseli njegov povratak.', istaknuo je Bedir.

Air Transat će letjeti jednom tjedno na relaciji Toronto – Zagreb – Toronto.