MOJPOSAO

Traže se kuhari, konobari, trgovci, referenti...

26.10.2017 u 10:22

Bionic
Reading

Tražite posao? Na portalu Moj posao čekaju vas brojne radne pozicije na koje se možete prijaviti već danas

Crvena Luka Hotel & Resort dalmatinski je dragulj skriven u prekrasnoj pješčanoj uvali okruženoj stoljetnom borovom šumom. Kako bi zadovoljili visoke standarde koji bi odgovarali zahtjevima međunarodnih gostiju, u potrazi su za najboljim zaposlenicima koji imaju izvanrednu predanost, dinamičnost, fleksibilnost. Trenutno zapošljavaju: Šefa kuhinje i Voditelja hrane i piće. Detalje provjerite u oglasima.

FERON, recruitment tvrtka specijalizirana za rad u turizmu i ugostiteljstvu, koja svakodnevno nudi atraktivne radne pozicije za veliki broj klijenata, trenutno traže djelatnike za pozicije: Sobar/Sobarica, Konobar, Djelatnik za pranje suđa. Kandidatima se nudi švicarski ugovor o radu koji uključuje (plaću i napojnice, zdravstveno, dva mjeseca rada te dva tjedna plaćenog godišnjeg odmora). Detalje provjerite u oglasu na MojPosao.

Toyota centar Zagreb poduzeće je u stranom vlasništvu, ovlašteni je prodavatelj i serviser marki Toyota i Lexus. Trenutno zapošljavaju prodajnog savjetnika (prodavača vozila) koji će utvrđivati potrebe potencijalnih kupaca, prezentirati vozila u skladu s markom, dogovarati detalje prodaje vozila s kupcima i ostale zadatke koje uključuje ovo radno mjesto. Prijavite se do 31. listopada.

Toplice Sveti Martin zapošljavaju Voditelja ugostiteljskog objekta koji će rukovoditi rad odjela, osiguravati provođenje zakonskih regulativa, koordinirati suradnju s drugim odjelima, voditi brigu o edukaciji i stalnom usavršavanju djelatnika. Idealan kandidat ima minimalno 2  godine radnog iskustva na istim poslovima, poznavanje stranih jezika te osposobljenost za rad po HACCP sustavu.

Euronet Worldwide zapošljava Referenta razvoja poslovanja koji će raditi na proširenju neovisne ATM mreže. Idealan kandidat ima fakultetsku diplomu ili srednju školu smjera poslovne administracije ili slične discipline. Profesionalni trening u području prodaje smatrat će se prednošću. Također, poželjno je iskustvo u B2B prodaji, fleksibilnost i znanje engleskog jezika.