strava u velikoj gorici

Ubio suprugu i majku, pa počinio samoubojstvo, istraga u tijeku

29.12.2023 u 10:43

Bionic
Reading

Muškarac koji je u petak prijepodne u trgovini u Velikoj Gorici usmrtio svoju suprugu i majku, počinio je samoubojstvo

Prema prvim podacima osumnjičeni je u petak oko 10 sati puškom ubio svoju suprugu u cvjećarnici nedaleko njihove obiteljske kuće u istoj ulici u Velikoj Gorici. Nakon bijega s mjesta zločina zatvorio se u svoju kuću koju je okružila interventna i specijalna policija, a cijelo područje zločina je blokirano.

  • +9
Ubojstvo u Velikoj Gorici Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Neslužbeno se doznaje se policija ranije nije imala postupanja u toj obitelji. Prema pisanju medija koji se pozivaju na očevice ubojica je za ženom utrčao u susjednu kuću u kojoj se na prvom katu nalazi trgovina, ubio je puškom i pobjegao. Mediji prenose riječi svjedoka koji pričaju o pucnjavi i navode da je policija na mjestu zločina poručila građanima da ne izlaze iz kuća.

Ubojstvo u Velikoj Gorici Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunić

Policija je oko 11:53 poslala nadopunu informacije:

'Oko 11:20 sati na lokaciji gdje je policija locirala muškarca, ulaskom u kuću u neposrednoj blizini mjesta događaja pronađena tijela starije članice obitelji i muškarca, najvjerojatnije počinitelja kaznenih djela ubojstava i samoubojstva.' Mediji pišu kako je ubijena starija članica obitelji bila majka ubojice. Kako neslužbeno doznaje tportal, ubojica je Z. D., bivši mehaničar Zrakoplovno-tehničkog centra u Velikoj Gorici, koji je bio u invalidskoj mirovini.

  • +4
Očevid teškog ubojstva u Velikoj Gorici Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Na mjestu dvostrukog ubojstva u Velikoj Gorici započeo je očevid.