KINESKI I MAJANSKI HOROSKOP

2014. je godina pozitivnih preokreta, uspjeha i sreće!

25.01.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Predviđanja za kinesku godinu Drvenog konja i majansku godinu pomirenja savršeno se poklapaju i govore da smo ušli u sjajnu godinu

Velika količina pozitivne energije utjecat će na globalno buđenje svijesti, pokretanje velikih promjena i obnovu unutarnje energije. Kako kažu astrološke prognoze temeljene na ta dva kalendara, ispred nas je godina neočekivanih pozitivnih preokreta, uspjeha i sreće!

Kineski horoskop: Godina obnove, proširenja i velike sreće

Prema kineskom horoskopu 31. siječnja 2014. ulazimo u godinu Drvenog konja, koja traje do 18. veljače 2015. godine. Prema starom kineskom vjerovanju, ona donosi energiju obnove, proširenja i velike sreće.

Tako bismo se ove godine mogli susresti s puno sretnih okolnosti ili bi nam, u najmanju ruku, pozitivna energija mogla neočekivano umanjiti sve životne nedaće.

Samim time je i pogodno doba za pokretanje većih i dugo očekivanih životnih promjena.

Međutim, prije svake odluke dobro razmislite o mogućim posljedicama i odaberite pravo vrijeme za realizaciju. Kinezi upozoravaju da nas energija konja ponekad tjera na rizične, brzoplete i nepromišljene poteze zbog kojih kasnije možemo zažaliti.


Maje: Porast tolerancije

Ništa manje optimistične nisu bile ni drevne Maje. Prema njihovu kalendaru, ove godine ušli smo u godinu pomirenja kojom će vladati energija obnove i ponovnog rođenja.

Predviđanja govore da će doći do velike preraspodjele energije koja će rezultirati kolektivnim buđenjem svijesti i duhovnosti. Ljudi će se naglo usredotočiti na obnovu svoje unutarnje energije, a dogodit će se neočekivane promjene i na globalnoj razini.

Mnogi smatraju da će godina pomirenja potaknuti znanstvenike da pokušaju spojiti znanost s duhovnošću te da će se najnovija tehnološka dostignuća sve više temeljiti na ekologiji i povezivanju s prirodom.

Svjetski političari iskazat će se tolerancijom, a samim time i povećanjem ljudskih prava, osobito kada je riječ o manjinama. Umjetnici će biti posebno nadahnuti pa će kulturna svjetska scena ponovno i naglo oživjeti.

Ako je vjerovati kineskim i majanskim tradicijama, ova će nam godina omogućiti ostvarenje svih dugo priželjkivanih životnih promjena te nam pomoći u pronalaženju rješenja u situacijama gdje nam se to do sada činilo gotovo nemogućim.