U KEŠU

Čudak pokušava kupiti majku za 900.000 kuna

24.09.2014 u 10:18

Bionic
Reading

Kinez srednjih godina iz provincije Sichuan traži ženu koja će mu biti majka i za to nudi nešto više od 900.000 kuna

Kuan-Yin Tsui ima oko 30 godina i postao je internetska senzacija zahvaljujući svom neobičnom oglasu – traži majku i voljan je platiti gotovo milijun kuna, piše Global Times


Svjedoci tvrde da su ga vidjeli kako sjedi u parku sa zdjelom punom novca. Iza njega visi crveni fenjer s njegovim telefonskim brojem i oglasom u kojem Kuan-Yin Tsui traži ženu od najmanje 57 godina koja će mu biti majka.

Buduća Kuanova 'majka' mora biti obrazovana i ne smije biti bivša ili sadašnja ovisnica o drogi. Konačna odluka hoće li nekoga zaposliti ovisi o tome hoće li osjetiti posebnu vezu s tom osobom.

Jedna žena koja je prolazila kroz park fotografirala ga je i pitala je li u pitanju stvarna ponuda, na što joj je on odgovorio da jest, no da je ona premlada.

'Zapravo sam samo željela saznati zašto pokušava 'kupiti' majku. Rekao mi je da je odrastao u sirotištu i sad kad je uspio u životu, shvatio je da mu nedostaje majka koja će biti ponosna na njega. Bilo mi ga je žao – činio se usamljen – no mislim da ovo nije način na koji će naći ono što traži', rekla je žena koja ga je fotografirala.

Slučajna prolaznica mu je preporučila da se oženi što bi mu omogućilo da podijeli svoju život s ženinim roditeljima, no Kuan-Yin Tsui nije bio oduševljen tom idejom.