TJEDNI HOROSKOP

Čuvajte se Škorpiona i Rakova, ovaj tjedan grizu!

12.05.2014 u 09:53

Bionic
Reading

Osim promjenjivog vremena, početak svibnja donosi velika uzbuđenja u svijetu astrologije. Kako će se koji horoskopski znak snaći u ljubavnim i poslovnim izazovima, pročitajte u novom tjednom horoskopu

Ljubavni život Ovnova je u uzletu, a ako još niste zaljubljeni, i to bi se moglo promijeniti ovaj tjedan. Bikovi, čak i oni u vezi, povremeno će se osjećati usamljeno, a Blizanci će biti otvoreni i pristupačni za nova poznanstva. Rakovi će pak često biti loše raspoloženi pa će iz čista mira započinjati svađe.


Brojne zajedničke aktivnosti s voljenom osobom ojačat će vezu Lavova - zato nemojte bježati od prijedloga i realizacije. Odnosi s bližnjima Djevicama bit će ugroženi zbog kritičnosti i brzog jezika. Zauzete Vage češće će se sukobljavati s voljenima, no pokoja svađa neće ozbiljnije narušiti njihov odnos. Škorpioni ovog tjedna neće biti dobre volje, a usto će biti boležljivi i skloni upalnim procesima.

Strijelci će imati velika očekivanja od nedavno uspostavljenog odnosa, a Jarcima će nešto nedostajati, no neće znati procijeniti što. Vodenjaci bi trebali poslušati savjet bliskog suradnika ili znanca koji im želi pomoći. Kupnja automobila ili preseljenje u novi stan ovog će tjedna Ribama biti glavna preokupacija.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE