TV GAFOVI UŽIVO

Najsmješnije voditeljske nezgode u 2012.

28.12.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Televizijske pogreške ponekad se lako ispravljaju u montaži. Međutim, izravni prijenos ne ostavlja takvu mogućnost, a tada se događa ovo

Kapa do poda svima koji rade zahtjevan posao nastupajući u televizijskom programu koji se prenosi uživo. Tu se nije tako teško poskliznuti. Figurativno ili doslovno. Događa se i najboljima, primjerice reporterki koja se tijekom izvještavanja iz ribolova zaprepastila nad nenadanim uskrsnućem upecane ribe te završila na leđima.

Malo bi tko ostao smiren u slučaju voditeljice kada ju je naizgled ozbiljna gospođa, za vrijeme davanja izjave, upitala želi li vidjeti njezine grudi. Godina u informativnim programima također je obilovala neočekivanim psovkama, plačem i plesovima pred kamerom te, dakako, lapsusima.

Izvještavanje s ovogodišnjih američkih izbora nije bilo jednostavan posao i teško je bilo očekivati preciznost do zadnjeg slova. Kako to zvuči kad umjesto termina 'election' u mikrofon izleti 'erection' te kako izgledaju druge smiješne voditeljske nezgode, pogledajte u ovom pregledu.