ASTRO KOMPATIBILNOST

Vage i Ovnovi odlični su poslovni partneri

22.10.2014 u 10:16

Bionic
Reading

Vaga cijeni dobru poslovnu suradnju više nego ijedan drugi znak Zodijaka. Kada je o poslu riječ, s Vagama nema šale. Izuzetno su vrijedne i organizirane, a svoje obaveze shvaćaju vrlo ozbiljno. Od suradnika traže maksimalnu profesionalnost i odanost, što su i same uvijek spremne dati

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Vaga

Vaga je rođena za marketing, a Ovan je majstor u animiranju novih kupaca i klijenata. S obzirom na to da se karakterno izvrsno nadopunjuju, čine idealan poslovni par koji bi mogao brzo uspjeti. Suradnja će se temeljiti na kompromisima, međusobnom poštovanju i mnogo originalnih ideja.


Lav i Vaga

Kada se Vaga i Lav nađu u poslovnoj sredini, stvari funkcioniraju vrlo dobro. Vaga se organizacijskim sposobnostima i jasnim usmjerenjima odlično nadopunjava s energičnim i nestrpljivim Lavom. Tolerancija i odustajanje od međusobnog nadmetanja ključevi su ostvarivanja zajedničkog uspjeha.

Strijelac i Vaga

U društvenoj i radnoj sferi Vaga i Strijelac mogu biti jako dobri prijatelji i suradnici. No moraju suzbiti naviku dugotrajnog zajedničkog druženja i ćaskanja. Kao poslovni partneri moraju biti ustrajni u svojim stavovima i odlukama, što će im neminovno utjecati na privatni odnos.

ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Vaga

Ova će dva znaka lako pronaći tržišnu nišu, uspješno plasirati originalan novi proizvod ili jednostavno unaprijediti stari. Bilo da je riječ o isporuci, pakiranju ili reklamiranju proizvoda, Vaga i Bik će na prilično neobičan način privući pozornost i ostvariti značajan utjecaj na tržištu.

Djevica i Vaga

Bilo da su suradnici, poslovni partneri ili rukovoditelji tvrtke, Vaga i Djevica bit će najučinkovitije kada imaju jednake ovlasti za donošenje važnih odluka. Njihovo inzistiranje na održavanju visokih standarda može im donijeti ugled i poštovanje, ali i uliti strah kolegama, suradnicima i namještenicima.

Jarac i Vaga

Kao suradnici, Vaga i Jarac odličan su par spreman na sve izazove. Iako su karakterno različiti, prihvaćaju kritiku i uvažavaju mišljenja druge strane. Međutim, ako se jedan od njih nađe u ulozi nadređenoga, mora paziti da se prema drugoj strani odnosi s poštovanjem i da ne ugrozi njegovo dostojanstvo.


ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Vaga

Vaga i Blizanci poznati su po inteligenciji i snalažljivosti, pa će kao suradnici jako dobro poslovati. Zajedno lako dolaze do novih originalnih ideja, za koje se Vaga brine da budu što prije ostvarene i plasirane na tržište. Poslovni rezultati bit će vrlo zadovoljavajući.

Vaga i Vaga

Kada dvije Vage odluče pokrenuti posao, najvjerojatnije će biti riječ o uslužnim djelatnostima. Ovaj će dvojac biti uspješan kao dio tima, jer će im drugi suradnici moći nadomjestiti praktične vještine koje im nedostaju. Međutim, kada je o financijskim analizama riječ, nitko im neće biti ravan.

Vodenjak i Vaga

Mogu dugoročno uspješno surađivati ako se ne budu petljali u dio posla koji obavlja onaj drugi. Radni odnosi između ova dva znaka najbolji su kada svaki partner ispunjava svoju radnu kvotu i ne traži prečesto pomoć od drugoga. Bude li svatko dobro obavio svoj pojedinačni dio posla, i zajednički će rezultat biti iznad svih očekivanja.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Vaga

Kao poslovni suradnici bit će prilično uspješni i tolerantni jedno prema drugome. Oba znaka imaju slične zamisli i ciljeve, jako se dobro razumiju i međusobno poštuju. S obzirom na to da dijele zajedničku strast prema lijepim stvarima i udobnosti, poslovni im je uspjeh visoko na ljestvici prioriteta.

Škorpion i Vaga

Slične potrebe i očekivanja Vagi će i Škorpionu olakšati pronalazak kompromisa, a rješavanje problema doživjet će kao zanimljiv timski rad. Karakterno se lijepo nadopunjuju pa do nesporazuma neće često dolaziti. Iako privatni život uvelike utječe na radnu sposobnost Vage, Škorpion to uspješno tolerira.

Ribe i Vaga

Na profesionalnom planu ovaj par može ostvariti solidan uspjeh, iako su im stilovi komunikacije različiti. Vaga je konkretnija i realnija od Ribe, čija radna učinkovitost češće ovisi o raspoloženju. Mogli bi odlično surađivati u poslovima na području humanitarnog rada, turizma, lingvistike i pedagogije.