ASTRO KOMPATIBILNOST

Ribe su Škorpionu idealna djeca

04.03.2017 u 19:15

Bionic
Reading

Svaki savjesni roditelj nastoji svom djetetu pružiti najveću moguću podršku i razumijevanje. Da biste saznali više o osobnosti i darovitosti svog djeteta, pročitajte sljedeće savjete i otkrijte koliko se doista međusobno poznajete

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Škorpion

Dijete Ovan i roditelj Škorpion ne mogu lako formirati skladan odnos. Često se prepiru, što se nerijetko nastavlja i u odrasloj dobi. Oboje vole moć i dominaciju, ali istovremeno imaju volju i sposobnost formiranja stabilne obiteljske atmosfere. Ako nauče surađivati i poštovati kompromis, dugo će živjeti sretni zajedno.


Lav i Škorpion

Dijete Lav i roditelj Škorpion imaju vrlo snažan i energičan odnos. Škorpion voli biti cijenjen i poštovan, a Lav teži obožavanju i pohvalama. Skloni su ljubomori ako ono drugo poklanja više pažnje nekom iz okoline umjesto njima. Mali Lav jako voli biti u centru pozornosti, no Škorpionu će biti vrlo drago pružiti mu to zadovoljstvo.

Strijelac i Škorpion

Ako žele da im se odnos razvija uspješno, roditelj Škorpion i mali Strijelac moraju si dati dovoljno prostora za slobodu. Morat će biti strpljivi i suzdržani da bi uspostavili potrebnu ravnotežu u svome odnosu. Njihova će obitelj biti puna ljubavi i odanosti sve dok komuniciraju otvoreno i prihvaćaju međusobne razlike.

ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Škorpion

Između njih postoji gotovo mističan odnos.
Međusobno si uravnotežuju prednosti i nedostatke i tvore komplementarnu zajednicu. Ova kombinacija može biti puna ljubavi, ali ponekad i obostranog predbacivanja. Imaju puno toga zajedničkog, ali se njihove snažne osobnosti povremeno se sukobljavaju.

Djevica i Škorpion

Dijete Djevica i roditelj Škorpion imaju vrlo kvalitetan odnos. Od samih početaka gaje veliko međusobno povjerenje i poštovanje, dobro se razumiju, vrlo su odani i ne postoji ništa što ne bi učinili jedno za drugoga.
Djevicu je lako odgajati bez prisile, jer ima duboko usađen osjećaj odgovornosti i discipline. Kad bi Škorpion upotrijebio jak pritisak, nanio bi ovom djetetu prevelik i sasvim nepotreban stres.

Jarac i Škorpion

Dijete Jarac i roditelj Škorpion mogu jedno drugome pomoći ostvariti cilj sigurne i odane obitelji. Rado se zajedno druže čak i bez puno riječi. Najbolji je aspekt ovog odnosa njihova požrtvovnost i odanost. Ovo je doista jedinstvena kombinacija u kojoj roditelj i dijete uživaju u obiteljskom okruženju.


ZRAčNI ZNAKOVI

Blizanci i Škorpion

Očekuju samo najbolje jedno od drugoga, ali ponekad put do zajedničkog cilja nije lak. Roditelj Škorpion je, za razliku od ćudljivog i radoznalog djeteta Blizanca, znatno stabilniji i fokusiraniji na obaveze. Iskreno je posvećen i odan obitelji, dok je mali Blizanac opušteniji i lakomisleniji.

Vaga i Škorpion

Mali će se Vaga opirati pokušajima roditelja da ih odmalena uče o teškim temama i navikavaju na neugodne životne istine. Srećom, Vaga je toliko šarmantna da uspijeva ublažiti ozbiljnost ovog roditelja. Također, znade izvaliti duhovito i diplomatičnu opasku s kojom će prikriti svoj manjak zanimanja za ono čemu je Škorpion želi poučiti.

Vodenjak i Škorpion

Ovaj će tandem morati naporno raditi da bi postigao skladan obiteljski odnos. Škorpion je kao roditelj pomalo strog, a dijete Vodenjak ima neobičan i idealistički pogled na svijet. Iako oboje imaju duhovnih sklonosti, težnje i ciljevi prilično su im drugačiji. Kada prihvate međusobne razlike, njihov će odnos biti prepun ljubavi.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Škorpion

Dijete Rak i roditelj Škorpion uživaju u predivnoj obiteljskoj atmosferi i iskrenom odnosu. Imaju mnogo toga zajedničkoga što će im, s vremenom, obiteljske odnose učiniti još čvršćima. Oboje imaju duboko ukorijenjena politička, vjerska i filozofska uvjerenja, a njihove slične osobnosti čine vrlo sretnu obitelj.

Škorpion – Škorpion

Odnos između djeteta i roditelja Škorpiona obično je emocionalno vrlo intenzivan. Jedno od drugoga zahtijevaju mnogo pažnje i razumijevanja. Većinu se vremena dobro slažu, ali kada dođe do sukoba, stvari često izmiču kontroli. U takvim se situacijama oboje znaju ponašati nezrelo i međusobno se ignorirati.

Ribe i Škorpion

Budući da su oboje vodeni znakovi, roditelj Škorpion i dijete Ribe izvrsno se razumiju i lako prilagođavaju bilo kojoj društvenoj situaciji. Dijete Ribe sklono je introspekciji i može razumjeti tajnovitu prirodu roditelja Škorpiona. Ribe nude nježnost, ljubaznost i suosjećanje, što Škorpion izrazito cijeni.