vikend u zagrebu

Legendarni miljenici plesne scene Crazy P ove subote u Petom Kupeu

26.10.2023 u 09:46

Bionic
Reading

Britanski hitmejkeri vraćaju se u Zagreb kao soundsystem uz nastup uživo nastup pjevačice Danielle Moorea, a u petak će klub u Trnjanskoj 5 rasplesati i afro-house zvijezda SAFAR.

Uglađeni underground disco, duboki elektronički zvukovi, blještavi pop trenuci ili jednostavno plesna glazba s glasom, srcem i dušom - sve to je legendarni bend Crazy P. Već više od 20 godina su među najcjenjenijim pripadnicima britanske plesne scene. Omiljeni i u Hrvatskoj, Crazy P vraćaju se 28. listopada kao soundsystem kojim kombiniraju svoju glazbu i vokalni nastup pjevačice Danielle Moore.

Svoju veliku popularnost mogu zahvaliti jedinstvenim nastupima uživo te melodičnim disco i house ritmovima koji teku kroz njihove setove. Upravo širinom njihovog djelovanja, ugrađenom u inovativne DJ setove i nastupe uživo, osvajaju i dalje novu i mlađu publiku, dok ih nadolazeće generacije smatraju referentnom točkom.

Izvor: Društvene mreže

Ponosni na svoju povijest, Crazy P vješto balansiraju između starog i novog. Još uvijek imaju zgusnuti raspored sa zabavnim nastupima diljem svijeta, kako u prestižnim klubovima, tako i na festivalima.

U novom izdanju Discotona pridružuju im se Antonio Zuza, voditelj Petog Kupea i diskografske kuće Imogen Recordings, te po prvi put DJ Roman. Ovaj mladi Karlovčanin svirao je gitaru u pop i indie rock bandu, a slušajući najrazličitije žanrove razvito je istančan ukus za odabir glazbe koji ga je doveo do niza nastupa u klubovima u Karlovcu i Zagrebu.

Ulaznice se mogu nabaviti ovdje.

Na novi SISA party stiže SAFAR, DJ rođen u Maroku, a odrastao u Europi. Njegovo porijeklo zaslužno je za jedinstvenu mješavinu etno zvukova kojom je postao popularan diljem planeta.

SAFAR je oličenje načina na koji kultura može utjecati na stil umjetnika. Svirajući očaravajuće setove u klubovima i na festivalima u većini dijelova svijeta, priznat je kao jedan od najvećih producenata i DJ-a u žanrovima kao što su afro house i organic house.

Izvor: Društvene mreže

SAFAR je čarobnjak u studiju koji je stvorio moćne stvari ne samo u spomenutim žanrovima,

već odnedavno i u melodičnom technu. Njegova najnovija izdanja The Lost Tribe (Sol Selectas) i Scandalosa (Moblack Records) našla su se u mnogim setovima ovog ljeta.

U novom izdanju SISA-e 27. listopada u Petom Kupeu prate ga Lana G i Urban Pfeiffer.

Ulaznice su dostupne ovdje.