TRUDNICA U FORMI

Kelly ni u trudnoći ne odustaje od vježbanja

30.08.2014 u 21:02

Bionic
Reading

Pjevačica Kelly Rowland u svibnju ove godine udala se za svog dečka Tima Witherspoona na intimnoj ceremoniji u Portoriku, a par sada odbrojava dane do trenutka kada će prvi put postati roditelji. Iako je u visokom stupnju trudnoće, lijepa Kelly ne odustaje od vježbanja te izgleda sjajno

Bivša pjevačica grupe Destiny’s Child, Kelly Rowland, udala se za svog menadžera i zaručnika Tima Witherspoona u svibnju ove godine. Tridesettrogodišnja glazbenica ne voli iznositi detalje o svom privatnom životu, pa se par vjenčao u tajnosti, a ubrzo nakon toga postalo je očito i da par očekuje svoje prvo dijete.

Ove jeseni pjevačica će roditi sina, a iako odbrojava posljednje tjedne trudnoće, Kelly ne odustaje od redovitog vježbanja. Kako bi bila u vrhunskoj formi, Kelly svakodnevno odlazi u teretanu gdje vježba s osobnim trenerom.

Da je Kelly u doista sjajnoj formi dokazuje i fotka koju je pjevačica objavila na svom Instagram profilu. Na fotki Kelly vježba u uskim tajicama i kratkom sportskom topiću, a na ostalim fotkama se pohvalila kako unatoč sve većem trudničkom trbuščiću i dalje radi čučnjeve, trči na traci, te prakticira jogu.