MINISTRICA U ŠTIKLAMA

Milanka Opačić ugodno iznenađuje svojim stilom

01.09.2014 u 12:56

  • +5

Milanka Opačić

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Iako mora poštivati protokolarni dress code, Milanka Opačić iskače iz ukalupljenih stajlinga naših političara te svojim outfitom vrlo ugodno šokira i pomiče modne granice

Potpredsjednica Vlade te ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić vrlo uspješno kombinira svoj modni ukus sa službenim i jasno propisanim pravilima odijevanja. Bilo da je riječ o odlasku u Banske dvore, bilo prisustvovanju nekom događanju, pomno odabire svaki komad odjeće, a sudeći prema njezinim trendi izdanjima, itekako prati posljednje modne krikove.


Proteklog vikenda tako je posjetila treći Renesansni festival u Koprivnici, a svojim je djevojačkim stajlingom odskakala od ostalih kolega. Kada je pak prije desetak dana stigla na prvu sjednicu Vlade nakon godišnjih odmora, crno-bijela kombinacija s visokim potpeticama bila joj je pun pogodak za isticanje elegancije i ženstvenosti.

Ljubiteljica visokih potpetica rijetko kad ih se odriče, a savršeno ih kombinira bilo da je riječ o pripijenim trapericama, bilo kratkoj suknji. No ne libi se doći na neke manje formalne događaje i u tenisicama, što joj je dodatan plus zbog opuštenosti.