KOJOJ BOLJE STOJI?

Slavne ljepotice pomamile se za haljinom od 400 kuna

19.09.2014 u 14:20

  • +2

Vanessa Hudgens i Nicole Scherzinger u istim haljinama

Izvor: Profimedia / Autor: Montaža/tportal

Bionic
Reading

Dobru maksi haljinu priželjkuje gotovo svaka žena u svojoj garderobi, a prema svemu sudeći, lepršava haljina bez rukava, s prorezima, te u plavo-ljubičastim nijansama, dizajnerskog potpisa Somedays Lovin, pravi je hit među slavnim ljepoticama

Kada se radi o dolasku na crveni tepih, pjevačica Nicole Scherzinger ne ustručava se pokazati besprijekornu liniju u izazovnim kombinacijama, pa joj tako ultrakratke haljinice li pak kožni kombinezoni i hlače nisu strani.

No kada se radi o slobodnom vremenu i šetnji sunčanim Los Angelesom, Nicole radije poseže za nečim udobnijim i ležernijim. Tako se bivša članica grupe Pussycat Dolls gradom prošetala u lepršavoj maksi haljini s prorezima na donjem dijelu i golim leđima. Haljina koja nosi naziv The Liar, čiji dizajn potpisuje Somedays Lovin, košta 400 kuna.

No upravo jednaku takvu haljinu u boho stilu, sjajnog plavo-ljubičasto-sivog printa, odabrala je i glumica Vanessa Hudgens. I dok je Nicole uz maksi haljinu isfurala crno-bijele sandale s vrtoglavo visokom potpeticom i torbu zmijskoj uzorka, Vanessa je pak izabrala kožne smeđe sandale na punu petu. Što kažete, kojoj ljepotici bolje stoji ova zavodljiva maksi haljina?