NOVA KRALJICA STILA

Evo kako je Amal Alamuddin zasjenila Kate Middleton

01.10.2014 u 13:30

  • +3

Amal i Kate

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Vrsna odvjetnica Amal Alamuddin preko noći je postala jedno od najpoznatijih imena na svijetu jer se udala za ipak ne tako zakletog neženju kao što se pričalo - Georgea Clooneyja

Lijepa i uspješna Amal odvjetnica je po zanimanju, a mediji i modni kritičari već su primijetili da se zna odjenuti sa stilom. Njezina vjenčanica s potpisom Oscar de la Renta zadivila je sve uzvanike na raskošnom vjenčanju u Veneciji. Jedan od najpoželjnijih neženja u Hollywoodu i lijepa odvjetnica libanonskog podrijetla vjenčali su se u subotu, 27. rujna, u hotelu Aman Canal Grande.

No odabir prelijepe čipkane vjenčanice nije iznenadio modne znalce, jer je Amal do sada već birala prelijepe haljine i skupocjene komade koje odlično nosi.

Njezina gracioznost i dobar stil odjednom su zasjenili i britansku ikonu stila Kate Middleton. Vojvotkinja od Cambridgea poznata je pak po kombinaciji brendova ulične mode poput Zare i razvikanih dizajnerskih imena.

Amal Alamuddin i Kate Middleon zaista imaju puno zajedničkih modnih momenata što dokazuju i fotografije raznih izdanja. Stil im se čak i poklapa odabirom stajlinga za određena događanja, od svečanih večera pa sve do dnevnih situacija za koje će obje rado odjenuti romantičnu haljinu ili omiljene traperice.

Amal je za vožnju brodom u Veneciji dan nakon vjenčanja odabrala bijelu čipkastu haljinu posutu cvijećem, a Kate je sličnu kombinaciju nosila na plaži u Australiji. Nema previše razlika između dviju vitkih, tamnokosih ljepotica; i jedna i druga djeluju kao da su se za svaku kombinaciju lako odlučile i nehajno nabacile prije izlaska iz kuće. A znamo da tome nije tako i zato ih svi hvale kao poznavateljice dobra stila. Za razliku od Amal ili Kate, mnoge druge zvijezde i javne osobe i previše su puta do sada dokazale da novac ne može kupiti dobar stil pa ćemo i ubuduće zasigurno uživati u modnim kombinacijama ovih lijepih dama.