DAMA SA STILOM

Ona je najbolje odjevena žena na svijetu

02.10.2014 u 12:02

  • +16

Najbolje odjeveni prema magazinu Glamour

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Oskarovka Jennifer Lawrence niže uspjeh za uspjehom i sve joj ide od ruke pa ne čudi to da ju je magazin Glamour proglasio najbolje odjevenom osobom među slavnima kada je pojavljivanje na crvenom tepihu u pitanju

J-Law, kako je od milja zovu u Hollywoodu, s lakoćom je svrgnula Kristen Stewart, glumicu koja je bila na vrhu posljednje dvije godine, a sada se nalazi na trećem mjestu.

Samozatajnu Kristen pretekla je osebujna Lupita Nyong'o, glumica koja je, podsjetimo, osvojila Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu '12 godina ropstva' i postala slavna preko noći.

Britanska glumica koju je proslavio serijal o čarobnjaku Harryju Potteru, Emma Watson, bila je uvijek dovoljno glamurozna i originalna na crvenom tepihu pa se našla na četvrtom mjestu.

Do desetog mjesta najbolje odjevene slavne ljepotice prave su holivudske dive pa su na listi Blake Lively, Angelina Jolie, Katy Perry, Jennifer Aniston i Emma Stone, a između njih se na osmo mjesto ušuljala vojvotkinja od Cambridgea, odnosno Kate Middleton.

Na listi 50 najbolje odjevenih zaista se nalaze gotovo sve slavne ljepotice poput Beyonce, Jennifer Lopez, Florence Welch, Victorije Beckham, Rihanne, Lily Collins, Taylor Swift, Vanesse Hudgens i Olivije Palermo.