KAKAV LUKSUZ

Zanima vas kako izgleda stan od 95 milijuna dolara?

24.10.2014 u 09:00

  • +6

Stan vrijedan 95 milijuna dolara

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Stan u vrijednosti od 95 milijuna dolara nalazi se na prestižnoj njujorškoj adresi 432 Park Avenue i iz njega puca pogled na gotov čitavu Veliku Jabuku

Stan se nalazi u jednoj od najnovijih, ali i najviših stambenih zgrada ne samo u New Yorku, nego i na cijeloj zapadnoj zemljinoj polutki. Penthouse iz kojeg se pruža pogled na Manhattan, ocean i Central park vrijedan je astronomskih 95 milijun dolara i već ima vlasnika.

Zgrada je visoka 425 metara što je čini višom od Empire State Buildinga i One World Trade Centera. Ima 104 stana, a svaki od njih prostire se na preko 2.700 četvornih metara. Cijene im se kreću od 16,95 do 82,5 milijuna dolara.

Neboder na prestižnoj adresi projektirao je arhitekt Rafael Viñoly, a izgradnja je trajala tri godine. Zgrada se nalazi u središtu Manhattana pa se s gornjih katova pruža pogled na gotovo čitav New York City, od rijeke Hudson do Istočne rijeke, preko Bronxa i Brooklyna, Central parka sve do Atlantskog oceana.

U zgradi se također nalazi privatni restoran za stanare s vanjskom terasom, spa i bazen dugačak 23 metra, vinskim podrumom, igraonicom i konferencijskom dvoranom.
Prvi stanari u zgradu će se useliti početkom sljedeće godine, a prodaja stanova, usprkos nevjerojatno visokim cijenama, ide više nego dobro.