ZGODNA TRUDNICA

Kate Middleton ponovno oduševila izborom haljine

24.10.2014 u 11:55

Bionic
Reading

Kate Middleton mnogima je modna ikona, a u zanimljivoj crnoj haljini koju je nosila u Londonu zasjenila je druge uzvanice

Vojvotkinja od Cambridgea u zanimljivoj crnoj haljini ostavila je sve bez daha na The Action on Addiction Gala Dinneru. Budući da sve što Kate nosi postane pravi hit, vjerujemo da će i ova haljina uskoro biti najtraženiji odjevni komad.

Omiljena pripadnica engleske kraljevske obitelji nosila je haljinu koju potpisuje Temperley London, bezvremenske salonke, a imala je svoju prepoznatljivu frizuru s mladenačkim uvojcima. Stil za peticu!

Kate Middleton čeka drugo dijete, a na ovom humanitarnom događanju upriličenom za borbu protiv ovisnosti zadivila je svojim besprijekornim stilom.

Otkad je u rujnu objavljeno da je ponovno trudna, kladioničari trljaju ruke.

'Ako nas je beba George ičemu naučila, to je da se britanska javnost voli kladiti na kraljevske potomke i pripremamo se za još jedno spektakularno razdoblje na kladionicama. Novac već stiže i očekujemo da će ovo biti najveća novina na tržištu klađenja', kazao je glasnogovornik internetske kladionice Paddy Power.

Mary, Victoria, Elizabeth i Philip na Paddy Poweru stoje 10/1 kao najpoželjnija imena dok kladionica William Hill nudi omjer 20/1 da će Kate roditi blizance. Budući da palača nije objavila termin porođaja, i na to su pale prve oklade, a u igri je 21. travnja, rođendan kraljice Elizabete Druge.