KONAČNO OTKRILA

Ovo je tajna savršene stražnjice Pippe Middleton

24.10.2014 u 11:39

Bionic
Reading

Pippa je otkrila da redovito vježba tzv. čučnjeve plié koji su zaslužni za izgled njezine stražnjice

Otkako je zablistala na kraljevskom vjenčanju svoje sestre Kate, Pippa Middleton ne prestaje intrigirati javnost. Od prvoga trenutka kada je zadivila u bijeloj haljini kao djeveruša, svijet je opčinjen njezinom stražnjicom.

Prvi je put odlučila podijeliti s javnošću tajnu svoje čvrste stražnjice. Sasvim očekivano, za njezin izgled zaslužna je tjelovježba. Točnije, tjelovježba od 30 minuta koja uključuje i tzv. čučnjeve plié.

Tridesetjednogodišnja Pippa jednom mjesečno piše kolumnu za Waitrose Weekend Magazine u kojoj otkriva tajne svoje prehrane i tjelovježbe. Upravo u svojoj kolumni zaklela se da koristi četiri ključne vježbe – tzv. ljestve, čučnjeve, vježbe uza zid te klasične sklekove.

'To su moje omiljene vježbe, a korisne su za cijelo tijelo. Ono što je sjajno je to što ih možete raditi doma. Potrebno je vježbati najmanje tri puta tjedno i vrlo brzo primijetit ćete promjene', zaklinje se Pippa.

Od spomenutih vježbi za mišiće stražnjice ključni su čučnjevi. Na početku ih nije lako raditi, ali s vremenom postaje lakše. Dobra je vijest ta da te vježbe brzo pokazuju rezultate, a u to se možete uvjeriti i samo ako ih počnete redovito prakticirati.