CEMENTOM PROTIV BORA

Sofia Vergara spremna je na sve da zaustavi starenje

22.12.2014 u 18:00

Bionic
Reading

Dok mnoge žene ne bi imale apsolutno ništa protiv da mogu izgledati kao Sofia Vergara, ona sve iznenađuje svojim strahovima od starenja

Slavna glumica krasila je naslovnicu magazina New Beauty koji ju je odabrao za jubilarni broj povodom deset godina izlaženja, a ona je u intervjuu otkrila nekoliko zanimljivosti o sebi.

Tako je 42-godišnja zvijezda rekla da je uvijek bila pravi razredni klaun i nasmijavala sve oko sebe. Uvijek dobro raspoložena glumica također je otkrila da se boji starenja: 'Da mi netko kaže da bi cement spriječio bore oko očiju, ja bih ga stavila.'

Dodala je kako prije svega vjeruje u prevenciju te njeguje kožu jer kad se jednom dobiju bore ili se koža na vratu opusti, teško da će pomoći kreme i tretmani.

Iako se mnogi čude zašto je slavna ljepotica toliko u strahu od starenja, ona se očito boji da njene slavne obline i lijepo lice s godinama neće biti dovoljni za uspjeh. No to je zaista teško  povjerovati, budući da je ulogom u hit seriji 'Moderna obitelj' osvojila mnoge diljem svijeta.