HOĆE LI PRETJERATI?

Smršavjela je više od 20 kilograma i ne staje

22.12.2014 u 20:00

Bionic
Reading

U obje trudnoće Jessica je dobila veći broj kilograma, ali nakon što je 2013. rodila sina Acea, ne prestaje s dijetom, napornim vježbanjem i mršavljenjem

Jessica Simpson nije najpoznatija po svojoj glazbenoj karijeri, kao što bi vjerojatno željela, već pokušajima mršavljenja.

Svi su mediji pisali koliko se mučila s viškom kilograma u obje trudnoće, a nakon što je pomoću dijete Weight Watchers skinula oko 24 kilograma, uživa u vitkoj liniji i često objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Tako je na jednoj od posljednjih fotki Jessica u crnoj haljini i jasno se vide njene vretenaste noge. U usporedbi s fotografijama od prije nekoliko mjeseci, Jessica djeluje kao da i dalje nastavlja mršavjeti te je još tanja.

Trenerica Teri Ann Krefting rekla je za magazin People kako inače vježbaju četiri do pet puta tjedno po 45 minuta samo noge, bedra i stražnjicu, s time da svaki put stave fokus na jedno od navedenog. Dodate li tome sve ostale vježbe i strogi režim prehrane, može se zaključiti da Jessica zaista ima jaku snagu volje. Svaka žena koja je prošla trudnoću i porod, zna da nije lako vratiti liniju.

I love carpet

A photo posted by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on