NJEŽNO I ŠIK

O ovoj modnoj reviji svi pričaju

02.03.2015 u 11:00

Bionic
Reading

Talijani za svoje majke oduvijek imaju posebno mjesto u svojim srcima pa nikoga nije začudilo to da je dvojac Domenico Dolce i Stefano Gabbana odlučio posvetiti jednu od revija upravo njima

Modna kuća Dolce & Gabbana na milanskom je tjednu mode održala reviju 'Viva la Mamma', kojom slave majčinstvo, a osim manekenki, nosila su je i djeca, od beba do djevojčica. Pistom je prošetala i manekenka u šestom mjesecu trudnoće.

Nakon uzorka s karanfilima, slavna se modna kuća odlučila poigrati s ružama. Prekrasne haljine, suknje i bluze bile su posute ružama, uz malo čipke i svile, a publika je bila oduševljena romantičnim kreacijama. Manekenke su k tome u naručju nosile bebe te su rastopile srca i najzahtjevnijih kritičara.

S obzirom na temu, kroz kreacije se provlače dječji crteži s nježnim porukama poput 'volim te, mama' ili jednostavnim natpisima 'ljubav'.

Možda je slavni dvojac pronašao inspiraciju u ideji slavne glumice Angeline Jolie, jer je njezin vjenčani veo bio ukrašen crtežima njezine djece, a izradio ga je Atelier Versace.