TEK JOJ JE 25

Moćna je i bogata, a svejedno voli jeftine krpice

27.05.2015 u 09:49

Bionic
Reading

Taylor Swift prošetala se New Yorkom u još jednoj odličnoj kombinaciji. Dugonoga pjevačica kombinirala je kratke hlače koje su otkrile njezine duge noge i jednostavan top iz Zare

Taylor (25) voli stylinge koji naglašavaju njezine besprijekorne noge, a početkom godine osigurala ih je na čak 275 milijuna kuna.

A tko bi joj i zamjerio kad je vlasnica jednog od najsavršenijih tijela, kako je pokazala jedna anketa! Ispitanici (muškarci i žene) njezino su tijelo ocijenili najproporcionalnijim, a uz duge noge, nahvalili su joj i vitak struk i visinu.

Lijepa country pop pjevačica, koja ove godine samo niže uspjehe, ne zazire od popularnih brendova ulične mode pa je tako uz omiljene vruće hlačice s potpisom River Island odjenula top iz Zare. Ovaj kul dnevni outfit upotpunila je sunčanim naočalama, tirkiznim stiletto štiklama Giuseppea Zanottija i šarenom torbicom s potpisom Mary Katrantzou.

Inače, zgodna Amerikanka, koja je pronašla ljubavnu sreću sa škotskim DJ-em Calvinom Harrisom, postavila je novi rekord.

Sa samo 25 godina postala je najmlađa osoba dosad uvrštena na Forbesovu listu 100 najmoćnijih žena svijeta, a nalazi se na 64. mjestu! Osim što je prodala rekordan broj albuma i zarazila svijet svojim iskrenim tekstovima, Taylor je pokazala da je uspješna poslovna žena, objasnili su svoju odluku iz Forbesa.

Najmoćnija žena svijeta i dalje je njemačka kancelarka Angela Merkel, a na drugom mjestu je Hilary Clinton. Michelle Obama je deseta, a kraljica Elizabeta II na 41. mjestu.