GREE – AVION OD KLIME

Prognostičari najavljuju ekstremne vrućine. Kako se hladiti ovo ljeto?

30.06.2015 u 11:08

Bionic
Reading

Širom svijeta preko 100 milijuna ljudi koristi klima uređaje proizvedene u GREE tvornicama. GREE je, zahvaljujući tome što je priznat od strane korisnika, postao najveći proizvođač klima uređaja na svijetu, a velika GREE obitelj raste iz dana u dan

Kreativnost i inovacije su temelji na kojima GREE osigurava kvalitetu svojih proizvoda te zadovoljstvo svojih korisnika. GREE godišnje proizvede 60.000.000 kompleta klima uređaja kućne serije i 5.500.000 komercijalnih klima uređaja. Svaki treći klima uređaj koji se proda u svijetu proizveo je GREE. Kao lider na tržištu klimatizacije, GREE je ujedno i jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“, međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda. Pored toga, već 20 godina se nalazi na listi Top 100 tvrtki u Kini.

Konstantnim ulaganjem u razvoj, inovacije i obuku zaposlenika postali su uzor mnogim kineskim tvrtkama koje uspješno razvijaju nove proizvode, koji nisu samo proizvedeni, nego i dizajnirani te razvijeni u Kini.

Zašto je GREE U-Crown klima uređaj avion od klime?

►Prvi na svijetu koristi tehnologiju dvostupanjskog kompresora.

►Ima razinu zvučnog tlaka od samo 19dB(A).

►Pouzdano i učinkovito hladi do čak 54°C vanjske temperature.

►Zimi će jedini sigurno grijati i do -30°C vanjske temperature.

►Koristi tehnologiju efektnog prirodnog strujanja zraka u prostoru.

►Standardno je opremljen lokalnim Wi-Fi upravljanjem, tako da se klima uređajem može upravljati mnoštvom dodatnih funkcija u dometu GREE Wi-Fi mreže.

►Besprijekoran dizajn klima uređaja te ispuh zraka u vertikalnom rasponu od 180° omogućuje ugodno hlađenje i sprječava „puhanje zraka u glavu“.

►Napravljen je od najkvalitetnijih materijala s izvrsnom završnom obradom uz otvor istrujnog krilca od samo 0,3 mm kada uređaj ne radi, što doprinosi zaobljenom, glatkom i modernom dizajnu bez oštrih bridova i utora.

Avion od klime svojom izvedbom zadovoljava najzahtjevnije korisnike, a zahvaljujući tehnološkim inovacijama te ugodnom strujanju zraka pogodan je i za najosjetljivije među njima (djecu, starije, bolesne...)

Za one koji žele da im ovo ljeto bude ugodno i da nesmetano uživaju u životu ispunjenom opuštajućom klimom nema boljeg uređaja!

Više na www.deltron.hr