KENDALL JENNER

Ako ne znate kako nositi traper, ugledajte se na nju

28.07.2015 u 20:12

Bionic
Reading

Kendall Jenner, 19-godišnja članica klana Kardashian-Jenner, već je neko vrijeme u fokusu modnih znalaca zahvaljujući svom sjajnom stilu

Zgodna Kendall često kombinira dizajnerske krpice s odjećom iz svima pristupačnih trgovina poput H&M-a i Zare, a to joj odlično polazi za rukom.

Po mnogima najzgodnija sestra Kardashian, mlada Kendall stalno iznova dokazuje i da ima najviše stila u toj reality obitelji. Za razliku od sestara, ona njeguje minimalistički stil odijevanja pod utjecajem ulične mode koji joj odlično pristaje.

Kad je u pitanju moda, Kendall ne voli pretjerivanje, a jako joj se sviđa kako se odijeva Miranda Kerr, ali i njezina mama Kris Jenner.

Tamnokosa ljepotica prošetala je besprijekorne noge u totalno kul jeans minici popularnog brenda One Teaspoon, koji obožavaju mnoge slavne ljepotice, poput Chrissy Teigen, Vanesse Hudgens, Alessandre Ambrosio i Emme Roberts.

Suknju koja je naglasila duge Kendalline noge uparila je s bijelim topom šarmantno zavezanim u čvor i bež gležnjačama Mysen Jimmyja Chooa.

Inače, u travnju ove godine stranica Who What Wear objavila je da je i Kendall Jenner ušla među prvih pet najpretraživanijih modnih ikona na Googleu.