MORATE JE PRIMIJETITI

Skockana Amal Clooney opet je sve zasjenila

30.09.2015 u 11:43

  • +6

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Tip-top sređena Amal Clooney ponovo je sve bacila u drugi plan. Atraktivna odvjetnica plijenila je pozornost u zelenoj haljini i naglašenim make upom, pa su očekivano sve oči i ovaj put bile uprte u nju

Pored lijepe odvjetnice libanonskih korijena glumac George Clooney pada u drugi plan, pa ne čudi što je i ovaj put ostao u sjeni atraktivne supruge i to ne samo on, već i njegovi kolege iz filma 'Tko je ovdje lud?', a slavili su 15 godina od njegova prikazivanja.

Visoka crnka istaknula je duge noge prekrasnom smaragdnozelenom haljinicom bez rukava te sa zanimljivim izrezom na donjem dijelu leđa. Elegantna haljina s lepršavim donjim dijelom iz aktualne je jesenske kolekcije talijanske modne kuće Versace.

Look je upotpunila vrtoglavo visokim zeleno-crnim sandalama s tankim remenčićima brenda Jimmy Choo i zlatnom clutch torbicom. Uz naglašeni make up, Amal se ovaj put odlučila za puno nakita, ukrasivši ruku efektnom narukvicom i visećim naušnicama sa smaragdima te prstenjem, također sa zelenim dragim kamenjem.

Slavni par je ovih dana proslavio i prvu godišnjicu braka. 'Imali smo prekrasnu proslavu godišnjice i zaista uživamo', rekao je Clooney za časopis People. Na pitanje što je naučio u prvoj godini braka, glumac se malo i našalio odgovorivši: 'To je dobro pitanje, ali ne mogu vam službeno ništa reći jer bi to bilo pogrešno, a i Amal bi se zaista naljutila da svima kažem što sam naučio.'