ŽENSTVENA LJEPOTICA

Modna ikona zna kako se nosi nova najpoželjnija boja

05.10.2015 u 14:07

Bionic
Reading

Glumica Jessica Alba izbacila je novu liniju make-upa Honest Beauty i otvorila prvu pop-up trgovinu u Los Angelesu pa itekako ima razloga za slavlje

Jessica Alba proteklog vikenda bila je u šetnji Los Angelesom, za što je odjenula elegantni i ženstveni kombinezon u boji pudera s potpisom talijanskog modnog brenda Max Mara. Stručnjaci Pantone Color Instituta nedavno su objavili 10 najpoželjnijih i prilično smirujućih boja za iduće proljeće, a nježna puderasta rozailirose quartz, nijansa kakvu nosi Jessica, našla se na prvom mjestu.

Kombinezon trendi boje je ukoso rezan u struku pa djeluje kao da se radi o dvodijelnom kompletu, zbog čega je naglasio glumičinu vitku figuru.

Budući da je tek izbacila novu liniju dekorativne kozmetike, ne čudi da se dotjerala kako bi svima pokazala da se isplati isprobati nove proizvode, a uz nježni kombinezon kombinirala je dizajnersku torbicu i štikle te trendi bob frizuru

Majka dviju djevojčica, Haven i Honor, tako je nastavila s proširenjem svog poslovnog carstva, za koje se nada da će ga jednoga dana preuzeti kćeri.

Osim prirodne kozmetike i zdrave prehrane, slavna glumica lijepu liniju duguje redovnom vježbanju, a nedavno je viđena kako odlazi na trening čak i nedjeljom. Inače kaže da gricka kokice kada ju uhvati glad ili želja za grickalicama pa aparat za kokice ima čak i u svom uredu.