FASHION WEEK ZAGREB

Monika Sablić kriva za Lidiju Bačić u vjenčanici

26.11.2015 u 08:58

  • +9

Nova kampanja Monike Sablić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Matija Prajo

Bionic
Reading

Što splitska dizajnerica Monika Sablić sprema za Fashion Week Zagreb? Odgovor je novu kampanju čije je zaštitno lice ove sezone pjevačica Lidija Bačić koja je ovom prilikom zbog Monike zasjala u vjenčanici

Poznata splitska modna dizajnerica Monika Sablić predstavlja kampanju za svoju novu kolekciju koju će ekskluzivno premijerno prikazati na nadolazećem Fashion Weeku Zagreb powered by Kaufland 11. i 12. prosinca. Njeno novo zaštitno lice nakon Ane Gruice, Renate Sopek, Andreje Ćupor i Anne Sedokove je pjevačica Lidija Bačić.

Po prvi puta Monika predstavlja nešto drugačiju kolekciju koja je ovaj put bazirana na večernjim haljinama i vjenčanicama. Sve ostalo, u Monikinom je stilu - ženstveno, romantično, glamurozno i nosivo. Kao i u svim svojim prethodnim kolekcijama Monika koristi predivne i izuzetno kvalitetne materijale - svilu, saten i čipku.

S obzirom na to da iz njezine male modne radionice već godinama izlaze brojne vjenčanice te glamurozne dnevne i večernje haljine koje do sada nismo imali prilike vidjeti na pisti Fashion Weeka Zagreb, svoju novu kolekciju odlučila je bazirati upravo na svečanijim komadima i dugim haljinama inspiriranim holivudskim glamurom.


Ovosezonsko je zaštitno lice kolekcije Monike Sablić pjevačica Lidija Bačić koja je zbog Monike obukla i vjenčanicu! 'Sigurno ću se udati u vjenčanici Monike Sablić jer njen stil i njene kolekcije obožavam. Osim toga, kroz poslovnu suradnju već smo postale i prijateljice te ne postoji osoba kojoj bi radije prepustila u ruke kreiranje haljine za najvažniji dan u mom životu', izjavila je Lidija.

Ovaj prvi pogled samo je dio kolekcije koju će predstaviti za nešto više od petnaestak dana na nadolazećem Fashion Weeku Zagreb powered by Kaufland kojem se izuzetno raduje i najavljuje još jednu odličnu kolekciju.