DOSADNO ILI POHVALNO?

Slavne Hrvatice uporno ne odustaju od trenda sezone

25.05.2016 u 11:09

  • +7

Slavne Hrvatice u čipkastim kreacijama

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Bionic
Reading

Glamuroznu proslavu Storyjeva 14. rođendana u Laubi nisu propustile brojne slavne Hrvatice. U defiliranju crvenim tepihom Kuće za umjetnost i ljude, jedan modni trend posebno se istaknuo - čipka

Ako je suditi prema prizoru na sinoćnjoj Storyjevoj glamuroznoj proslavi, seksi i elegantne kreacije u znaku crne boje i čipke posebno su zaintrigirale poznate Hrvatice.

Uz bijele haljine, crvenim tepihom Laube uglavnom su dominirale crne kreacije u znaku čipke. Haljine od čipke postale su 'must have' komad na svim modnim i glamuroznim događanjima pa se čini kako su slavne dame zaboravile da postoje drugi materijali i jednako lijepe kreacije s kojima se mogu istaknuti na drugačiji i malo manje trendovski način.

Za dodatnu dozu seksepila pobrinule su se dame poput voditeljica Ecije Ivušić, Hane Hadžiavdagić-Tabaković, glumice Ane Maras Harmander, Renate Sabljak, pjevačice Ivane Marić i odabranice Amara Bukvića, Alme Vukičević. Njihove haljine uglavnom su stizale u prozirnoj čipki ispod koje se naziralo donje rublje.

Za nešto suptilnije čipkaste kreacije odlučile su se dame poput pjevačice Pamele Ramljak i voditeljice Tatjane Jurić, čiju je svečanu kreaciju ukrašavao raskošni prozirni plašt ispod kojeg se nazirala jednostavna silueta haljine.

Kao suprotnost izazovnim haljinama u znaku čipke, modna blogerica Sonja Kovač odabrala je zanimljivi kombinezon s prozirnim čipkastim dijelovima na području dekoltea i struka, koji su dodatno naglasili njezinu skladnu i vitku figuru.