U ZNAKU PRUGICA

Hit outfit s domaćim potpisom zaludio poznate Hrvatice

27.06.2016 u 13:41

  • +2

Elfs komplet

Izvor: Pixsell / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Domaći brend Elfs za mnoge je ponekad previše šarolik u svome razigranom dizajnu, ali pomalo morski outfit na prugice očito je bio pun pogodak jer svako malo u njemu prošeće koja neka poznata Hrvatica

Na platou Gradec sinoć su mnoge poznate osobe uživale u reviji Bipa Fashion.hr Criuse Collection, a među njima i djevojka Mirana Kurspahića Nina Mia Čikeš koja je plijenila pažnju u kreaciji s domaćim potpisom.

Mlada arhitektica inače je zaštitno lice nove ljetne kolekcije Elfsa, koji su se i predstavili na reviji, ali lepršave haljine za dolazak na reviju zamijenila je uskom suknjom i topom na prugice.

Inače poznata kao velika ljubiteljica mode i jedna od bolje odjevenih Hrvatica, Nina je styling zaokružila neobičnom širokom ogrlicom kojom je pojačala morske tonove, ali i torbom na prugice uz trendi cipelama s vezicama.

Nezamjenjive prugice na topu i suknji Marina u plavo-bijeloj kombinaciji očito su pun pogodak za Elefse jer su ih do sada birale i pjevačica Jelena Rozga te hrvatska guruica fitnesa Renata Sopek. Jelena Rozga primamljivi komplet odabrala je za jedan od nastupa, a Renata je svoje isklesano tijelo u njemu pokazala na jednom zagrebačkom partyju.

A kako je sada isti outfit nosila i uspješna zagrebačka uspješna arhitektica, dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić sigurno su i više nego zadovoljni što su u kolekciju uvrstili i uvijek in prugice.