IZAZOVNA I LIJEPA

Supruga slavnog glumca zna kako privući pažnju

01.07.2016 u 13:18

Jenna Dewan Tatum

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Zavidno vitku liniju supruga popularnog glumca Channinga Tatuma nedavno je ponovno istaknula - ovaj put u zavodljivoj cvjetnoj haljini

Jenna Dewan Tatum, osim slavnim suprugom, pažnju javnosti plijeni zanimljivim modnim kombinacijama. U šetnji West Hollywoodom nedavno je snimljena u zavodljivu plavoj haljini obogaćenoj cvjetnim uzorkom.

Osim što haljina posebno laska figuri ove bivše plesačice i glumice u usponu, zanimljiva je po stražnjem dijelu u znaku tankih vezica.

Lepršavu strukiranu haljinicu Jenna je vješto kombinirala s ravnim bež sandalama na remenčiće i sivom torbicom na rame.  Uz detalje poput decentnog nakita i avijatičarskih sunčanih naočala, i ovaj je put dokazala da ima dobar smisao za modu.

Za vitku liniju koju često voli naglasiti laskavim krojem haljina zahvaljuje višegodišnjem profesionalnom bavljenju plesom prije ulaska u glumačke vode.

Supruga Channinga Tatuma, kojeg je 2012. američki People proglasio najseksi muškarcem godine, Jenna je upoznala na snimanju prvog nastavka filmske franšize 'Step up'. Trogodišnju vezu 2009. okrunili su brakom, a danas su roditelji trogodišnje djevojčice Everly