U SVOM SVIJETU

Pippa Middleton pokazala istrenirane noge u trapericama

26.07.2016 u 20:47

Bionic
Reading

Otkako je objavljeno da se mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton zaručila s osam godina starijim Jamesom Matthewsom, Pippa Middleton pod dodatnim je povećalom javnosti. Prati se svaki njezin korak i pomno komentira što je u kojoj situaciji odjenula i kombinirala

Čak i kada ide u šetnju sa svojim psom, kojeg je nazvala Rafa, mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea mora pažljivo birati što će odjenuti, jer otkako su objavljene njezine zaruke, papparazzi ju prate u stopu, a njezin se modni odabir potom danima secira po britanskim časopisima. Odjevena u košulju boje breskve, koja slobodno pada, te uske traperice, koje su dodatno isticale njezine noge, zbog kojih puno vremena provodi u teretani, Pippa je djelovala potpuno odsutno dok je šetala svog koker španijela. Možda je razmišljala o tome kakva bi vjenčanica bila idealna za njezino skorašnje vjenčanje s milijunašem JamesomMatthewsom ili kakav će vjenčani prsten pristajati uz onaj zaručnički, vrijedan dva milijuna kuna. Uz sam prsten definitivno odlično pristaje i Cartierov sat, odnosno jedan od njegovih najpoznatijih modela BallonBleu, vrijedan oko 150 tisuća kuna, koji joj je zaručnik također poklonio.


Zaručnički prsten vrijedan je dva milijuna kuna


James Matthews deset se godina udvarao Pippi Middleton

Priča se kako je Matthews čekao sa zarukama čak deset godina, pomno planirajući sve do najsitnijeg detalja. Naime, upravo je toliko godina prošlo otkako se krenuo udvarati Pippi i čekati da ona na kraju jednog dana shvati da je on pravi. Zanimljivost vezana uz budućeg supruga je ta da će Pippa udajom, kao i njezina starija sestra, dobiti titulu. I dok je Kate postala vojvotkinja od Cambridgea, Pippa će jednoga dana postati lady Glen Affric. Naime, njezin budući svekar vlasnik je velikog imanja u blizini LochNessa u Škotskoj, a nakon njegove smrti sin James i snaha Pippa naslijedit će titule lairda i lady (op.a. laird je u Škotskoj osoba koja je vlasnik velikih imanja).