NOVA MODNA IKONA?

Australska ljepotica ne prestaje oduševljavati stilom

28.07.2016 u 21:38

Bionic
Reading

Australska ljepotica Margot Robbie užurbano promovira svoj novi film 'Suicide Squad'. Nakon druženja s fanovima u Torontu lijepa Margot viđena je u New Yorku u još jednoj u nizu zanimljivih kombinacija kojima se opasno približava tituli nove modne ikone

Boravak u Torontu Margot je označila neočekivano casual kombinacijom na crvenom tepihu, da bi nedugo zatim u New Yorku nastavila uspješan modni niz, ovaj put stajlingom građenim oko ultimativnog hita sezone.

Riječ je o laganom roza ogrtaču nalik kimonu koji stiže s interesantnim vezenim detaljima pozicioniranim na ramenima, leđima i porubima. Spomenuti ogrtač djelo je američkog butika Spell & The Gypsy Collective, specijaliziranog za odjevne komade u boho šik maniri koja oživljava gotovo svake ljetne sezone.

Upečatljivi kimono koji dužinom seže do poda Margot je vješto kombinirala s jednako trendovskom slip haljinom ultrakratke dužine koja je naglasila dobru figuru ove australske senzacije. Kombinaciju u hipijevskoj maniri zapečatila je odabirom crne torbice na rame s detaljem zavezane marame, klasičnim rimljankama zmijskog printa i retro sunčanim naočalama okruglih okvira.

Retro modnu igru pratila je i nemarna frizura punđe, dok je make-up i ovaj put bio gotovo neprimjetan.

U jeku promoviranja nadolazećeg kino hita 'Suicide Squad', strani mediji su se raspisali o Margot Robbie kao potencijalnoj novoj Bondovoj djevojci, koja bi na taj način nastavila dug niz glamuroznih glumica koje su u svojoj karijeri imale čast zaigrati tu kultnu i pamtljivu ulogu.