SUSRET U MILANU

Modni dvoboj Nikoline Ristović i Viktorijine anđelice

25.09.2016 u 17:44

Bionic
Reading

Nakon New Yorka i Londona, Tjedan mode preselio se u Milano, a ondje je trenutačno i voditeljica Nikolina Ristović

Tradicionalno se svake godine tijekom milanskog Tjedna mode održava i godišnja gala večera AmfAR, a Nikolina Ristović imala je prilike družiti se najvećim imenima iz modne industrije, što je, naravno, ponosno objavila na Instagramu.

Nikolina je objavila fotografiju na kojoj pozira uz jednu od najpopularnijih modela današnjice – Adrianu Limu.

Zamamna Adriana nosila je bijeli komplet s visokim izrezom koji je otkrivao njen glavni adut, duge noge, a Nikolina joj je parirala u pripijenoj kožnoj haljini.
Uz objavljenu fotografiju sa svečane večere održane u modnoj prijestolnici, Nikolina je napisala kako joj je Adriana Lima najljepša Viktorijina anđelica.

Upravo zahvaljujući statusu jedne od najizazovnijih anđelica tog poznatog brenda donjeg rublja, Adriana je tijekom večeri sudjelovala na večeri Victoria's Secreta i najavila nadolazeću reviju koja će se ujesen održati u Parizu.


Iako je Nikolina pohvalila Adrianu, njeni fanovi odmah su je obasuli komentarima da je ljepša od slavne anđelice, a sigurno je da su se obje držale provjerenog recepta kako je manje više pa izazovne stylinge nisu opteretile nepotrebnim dodacima.