BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Danas poklanjaju Avon, Dida Boža, ExitGames, Menart...

07.12.2016 u 13:38

Bionic
Reading

Već sedmu godinu zaredom tportal.hr daje sve od sebe i tijekom prosinca vjernim čitateljima poklanja vrijedne nagrade. Svakog dana imat ćete prilike osvojiti vrijedne nagrade, a koje smo danas pripremili, saznajte u nastavku! U prvom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas Avon, Zimsko kuhano vino, PharmaS, Menart, ExitGames escape room i Dida Boža

Zimsko kuhano vino poklanja jedno crno kuhano vino. Priča o posebnoj ponudi kuhanog vina krenula je od želje da se promrzlim gostima u zimskim mjesecima ponudi okrepljujući napitak uz kojeg se neće samo ugrijati nego i uživati u svakom gutljaju. Stoga je, pod okriljem brenda Zimsko kuhano vino, pripremljen i proizveden jedinstveni proizvod u Hrvatskoj koji nudi kvalitetno crno i bijelo kuhano vino, odnosno crni cabernet sauvignon te bijeli chardonnay. Prepoznatljivost brenda je osim u kvaliteti, i u ambalaži koja je nositelj nagrade Red Dot za dizajn ambalaže 2015. te upotpunjuje cjelokupan doživljaj ispijanja kuhanog vina i druženja uz tople zimske arome. Vino je u proizvodnji termički obrađeno te aromatizirano klinčićem, cimetom, vanilijom i narančom. Budući da je već kuhano i ohlađeno pakirano, priprema je iznimno jednostavna. Vino je potrebno zagrijati na temperaturi od 45 do 50 stupnjeva Celzijusa i samim time je spremno za konzumaciju. U Zagrebu Zimsko kuhano vino možete kušati u više od 150 barova, a neizostavna je ponuda i ovogodišnjeg Adventa. Dobar glas se daleko čuje pa se Zimsko kuhano vino uz Zagreb prodaje i u Dubrovniku, Šibeniku, Splitu, Zadru i Istri, a pokrenut je i izvoz u Sloveniju. Sve informacije o Zimskom kuhanom vinu možete pronaći na službenoj web i facebook-stranici brenda te na Instagramu.


PharmaS
poklanja četiri proizvoda Vitosi - pastile za bolje učenje, pamćenje i koncentraciju. O mozgu moramo brinuti cijeli život. Tijekom djetinjstva ključno je osigurati sve sastojke za pravilan razvoj, u odrasloj dobi važno je održati optimalne kognitivne funkcije dok u starosti nastojimo spriječiti kognitivno propadanje i pojavu demencije. Dugolančane masne kiseline iz morskih izvora dokozaheksaenska (DHA) i eikozapentaenska (EPA) masna kiselina igraju važnu ulogu u normalnom radu mozga. Primjerice, DHA je prevladavajuća masna kiselina u mozgu koja se najviše nakuplja u području zaduženom za učenje i pamćenje. Međutim, mnoga djeca, ali i odrasli rijetko konzumiraju ribu i plodove mora koji obiluju korisnim masnoćama, a njihov nizak unos povezuje se s nastankom mnogih psihičkih i fizičkih bolesti modernog života. Zbog ograničene mogućnosti proizvodnje DHA u ljudskom organizmu i činjenice da je DHA ključna za normalno funkcioniranje mozga, čini se kako bi zdrava djeca, ali i odrasli trebali redovito unositi adekvatne količine ove važne masne kiseline tijekom cijelog života.


Menart poklanja CD Robbieja Williams 'The Heavy Entertainment Show', DVD Alvin i knjigu 'Michael Jackson: Između čarolije i ludosti'.

Robbie Williams ‘The Heavy Entertainment Show’ 
Popularni pjevač i miljenik žena, Robbie Williams, objavio je novi album ‘The Heavy Entertainment Show’. 11 novih pjesama je najavio kontroverznim singlom ‘Party Like A Russian’. No već na drugom singlu ‘Love My Life’, Robbie nam je pokazao svoju nježnu obiteljsku stranu. ‘Love My Life’ su napisali Robbie Williams i Johnny McDaid (Snow Patrol) te Gary Go. Pjesma je posvećena djeci Robbieja Williamsa, a opisuje njegove nade i ambicije vezane uz njih.‘Svi se nadamo da ćemo pripremiti djecu za svijet, da kada dođu tamo imaju sve što im je potrebno da se s njime nose’, rekao je Robbie. Robbie će na nadolazećoj dodjeli Brit Awardsa u studenome dobiti nagradu Brit Icon Award te tako nastaviti koracima Eltona Johna i Davida Bowieja. Riječ je o najvećem priznanju koje se dodjeljuje na Brit Awards.

Knjiga 'Michael Jackson: Između čarolije i ludosti' - Što taj mladić čini svojem licu? Je li heteroseksualac? Ili aseksualan? Što je s Lisom Marie Presley i Debbie Rowe, tajnovitim bivšim suprugama? Zašto ne vidi što mu se događa? Kako doživljava samog sebe? – to su samo neka od pitanja vezana uz Michaela Jacksona na koje je novinar i pisac J. Randy Taraborrelli tražio odgovore. Istraživao je njegov život više od 30 godina, napravio je stotinjak intervjua s Jacksonu bliskim osobama, ali i ono što je najvažnije – razgovarao je više puta i s preminulim kraljem popa kojeg je upoznao na nastupu s Jackson 5 u Philadelphiji, davne 1970. godine. Rezultat svega je bogata i dokumentaristički ispričana biografija 'Michael Jackson Između Čarolije i ludosti'. Unatoč svemu što povezujemo s preminulim kraljem popa, ova knjiga pokazuje kako je unatoč burnom Jacksonovu životu, njegov glas postao i ostao prepoznatljiv, pokreti autentični i specifični, a trag koji je ostavio na mnoge naraštaje zabavljača neizbrisiv. 'Biografija Michaela Jacksona puna je sočnih detalja, intrigantnih preobrata, ludih zgoda i nezgoda i na trenutke se čini kao da je riječ o scenariju za kakav fantastičan film. Prati transformaciju mladog, darovitog Michaela do Ludog Jacka, čarobnog i beskrajno nadahnutog Michaela do povučenog, distanciranog čudaka' Mirela Priselac, prevoditeljica hrvatskog izdanja.

DVD Alvin - Krenite na putovanje s omiljenim krznenim lopticama u najzabavnijem filmu Alvin i Vjeverice do sada! Alvin, Simon i Theodore žure u Miami u ludom putovanju tijekom kojeg čine povremena 'orašasta' skretanja koja ih vode do urnebesnih situacija punih slatkih glazbenih avantura.


ExitGames escape room poklanja jedan vaučer za Teslino nasljeđe. Prava zabava čeka te u Petrinjskoj 7, u ExitGames escape roomu u kojem se nalaze dvije avanture posvećene najintrigantnijim domaćim temama 20. stoljeća! Teslino nasljeđe i Grofica iz Petrinjske ulice avanture su opremljene originalnim scenografijama zahvaljujući kojima ćeš otputovati u prošlost i doživjeti atmosferu nekih drugih vremena. U njima ćete ti i tvoje društvo provesti 60 minuta unutar kojih promišljajući i otkrivajući tragove morate spasiti svijet, odnosno smjestiti opasnog ubojicu iza rešetaka. ExitGames je 100% domaći proizvod, od ideje do izvedbe, u cijelosti je osmišljen u Hrvatskoj te na zabavan i edukativan način upoznaje sudionike sa zanimljivim povijesnim osobama i događajima. U obje avanture, Teslino nasljeđe i Grofica iz Petrinjske ulice, mogu uživati i stranci budući da su prilagođene igranju na engleskom jeziku.
Sve o ExitGames avanturama možete pronaći na www.exitgames.hr


Dida Boža
vam daruje poklon-paket svojih ukusnih proizvoda. Hladna zimska poslijepodneva prava su prilika za ostanak u kući uz šalicu mirisne kave, a večernja druženja bit će ugodnija uz ukusne zalogaje koji se brzo pripremaju. U tome će vam pomoći ovaj poklon-paket proizvoda Dida Boža, u kojem se skrivaju prave delicije! Ekološki džem od smokava najpoznatiji je proizvod iz asortimana, a preporučujemo da u njegovom bogatom okusu uživate u kombinaciji s različitim sirevima. Peciva i kolači, ali i umaci uz raskošna pečenja, bit će ukusniji uz blago kiselkastu aromu ekološkog džema od kupina. Teglica slasnog namaza od zelenih maslina otkriva vam punoću okusa plodova kraljice Mediterana, pasiranih s ekstra djevičanskim maslinovim uljem i morskom soli. Kad se poželite zasladiti, tu je Čoko Aronija, omiljena poslastica koje donosi iznimnu kombinaciju tamne čokolade i bobica moćne biljke poznate po snažnoj ulozi u pročišćavanju organizma te jakom antikancerogenom djelovanju. Sve naposljetku zaokružite šalicom ukusne ekološke kave Mount Hagen, čija će profinjena aroma u trenu razveseliti vaše nepce. Svakako posjetite i novootvorenu trgovinu Dida Bože u samom središtu Zagreba, u Radićevoj ulici 12, gdje ćete pronaći brojne ideje za poklone kojima ćete uljepšati blagdane svojim najmilijima.


Avon
poklanja Avon Life - miris za žene. Avon Life novi je miris koji je poznati dizajner Kenzo Takada kreirao kako bi reflektirao svoju filozofiju života: živi život lijepo. Najvažniji sastojak mirisa – ljubičica - donosi osjećaj nepokolebljive pozitivnosti koja se nalazi u srcu svih Kenzovih kreacija, ali i njegove osobnosti. O Avon Life mirisu za žene - Svijetao i energičan, ovo je ženstveni miris slojevitih delikatnih cvjetnih nota s bazom bijelog čaja. Sastojak koji je prava zvijezda mirisa je zapanjujuća ljubičica, koja mirisu daje eleganciju i jasnoću. Balansiran suptilnim notama bijelog božura i esencijom sakure, miris nas dovodi do toplog i senzualnog završetka, do neprijeporne privlačnosti koja traje cijeli dan.
Gornje note: lopoč, bijeli čaj, crvena jabuka.
Srednje note: ljubičica, bijeli božur, esencija sakure
Baza: iris, pačuli
Avon Life for Her EdP, 50 ml, Regularna cijena 265 kn; Kampanja 14 promo cijena: 185 kn


Dobitnici:

Maja Trgovac Mrazović - Avon Life miris za žene
Iva Božić - Dida Boža + Vitosi pastile
Josipa Perhat - ExitGames escape room - Teslino nasljeđe
Biljana Škrbina - CD Robbie Williams + Vitosi pastile
Mirjana Ošap - DVD Alvin + Vitosi pastile
Marija Badanjak Šegan - Knjiga 'Michael Jackson + Vitosi pastile
Suzana Orešić - Zimsko kuhano vino - crno kuhano vino

O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.