ANIMAL PRINT

Opako modno izdanje Jadranke Sloković

21.02.2017 u 15:55

Jadranka Sloković

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl

Bionic
Reading

Poznata hrvatska odvjetnica Jadranka Sloković već je jako dobro poznata po odmjerenom, ali upečatljivom modnom izričaju, a ovaj posljednji s animal printom spada među najodvažnije stajlinge koje je pokazala tijekom zime

Sofisticirana i dotjerana Jadranka Sloković za dolazak na Županijski sud odabrala je bundu s leopard printom pa je bilo teško ne primijetiti ju dok je prolazila zagrebačkim Zrinjevcem.

Animal print već spada među modne klasike, baš kao i bunde koje lijepo mogu obogatiti zimske stajlinge. Tako je i poznata odvjetnica iskoristila bundu i njome stvorila upečatljiv outfit za radni dan.

Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl

Bundu s leopard printom, nalik modelu poznate dizajnerice Stelle McCartney, Sloković je uparila s klasičnim poslovnim outfitom koji je naglasila i trendi sakoom od baršuna.

Budući da je Sloković velika ljubiteljica dobrih odjevnih komada s potpisom ova je bunda samo jedna u nizu finie odjeće koja krasi njezin ormar. Ove je zime primjerice već nosila Louis Vuitton kaput s dvorednim kopčanjem u military stilu, kao i zelenu jaknu obogaćenu bijelim krznom.