ZNA PILAR DE ARCE

Bijela boja i iznad 50? Da, to je uvijek dobra ideja i neprolazni je klasik

02.05.2023 u 17:20

Bionic
Reading

Modni trendovi su podložni promjenama i to nije ništa novo, a iako je i ove sezone naglasak na vedrijim tonovima, ako niste ljubiteljica dopaminskog odijevanja, ne brinite se zbog toga

Nakon vladavine tamnih boja, koje mnogi najradije nose tijekom hladnijih mjeseci, vrijeme je za promjene, a mnogi se rado odlučuju zaigrati i veselim bojama koje unose radost i šire optimizam, u čemu je i bit tzv. dopaminskog načina odijevanja.

Narančasta, ružičasta, limun-žuta?

Ako se ne možete zamisliti u ovakvim tonovima, nemojte se brinuti jer klasični svijetli tonovi, poput sive, bijele ili bež, savršena su alternativa čim se zasitite tamnijih boja tijekom jesensko-zimskih mjeseci.

Osim toga, ovakvi su monokromatski stajlinzi vrlo sofisticirani i elegantni, a takvima rado pribjegavaju i poznate zaljubljenice u modu, poput Jennifer Aniston, Angeline Jolie, Brigitte Macron...

  • +11
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ako volite nositi bijelu boju tijekom toplijeg dijela godine, oduševit će vas look jedinstvene ikone stila iz Španjolske Pilar de Arce jer ona, kad se radi o modnim kombinacijama, doista ne zna za greške.

U ČAST KAISERU KARLU

Pogledajte sve haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju

Kreativka iz San Sebastiana jedna je od najpopularnijih pedeset plus modnih ikona pa je svoj look, u kojoj prevladava bijela boja, osmislila do najsitnijih detalja.

Zgodna brineta vješto je spojila bijeli sako i široke hlače sa zanimljivim topom i prslukom u bež boji, sve s potpisom španjolskog modnog dvojca Elisa & Eduardo Rivera, a stajling savršen za mnoge prigode podignula je bež balerinkama.

Vrlo brzo komplimentima su je zasuli oduševljeni obožavatelji koji redovito prate njezina besprijekorna modna izdanja na Instagramu.