IZGLEDA SENZACIONALNO

Bila je jedan od najplaćenijih supermodela: 52-godišnja Helena Christensen zapalila društvene mreže u donjem rublju i halterima

31.05.2021 u 21:53

Bionic
Reading

Tih 90-ih, zajedno s Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudijom Schiffer i Lindom Evangelistom, lijepa je Dankinja suvereno vladala modnim pistama, a njezinom pogledu i nevjerojatnoj boji očiju nije odolio ni pjevač Chris Isaak, koji ju je angažirao za svoj spot za hit pjesmu 'Wicked Games'

Iako službeno odavno ne vlada modnim pistama, kao što je to radila 90-ih, 52-godišnju Dankinju Helenu Christensen mnogi brendovi i dalje rado angažiraju za svoje kampanje. A kako i ne bi kada lijepa Helena i dalje izgleda senzacionalno, a na izgledu i tijelu mogle bi joj zavidjeti i upola mlađe djevojke.

Ovoga puta zapalila je društvene mreže odjenuvši se u seksi donje rublje, koje je uskladila sa crnim halterima, igrajući se pred objektivom. Na prvoj fotografiji, držeći u rukama fotoaparat, nasmijana namiguje fotografu, dok je na drugoj snimljena s leđa, lica okrenutog prema kameri, dok na krevetu leži glumica Brooke Shields zajedno s danskom dizajnericom Camillom Staerk.

Dvije fotografije ostavile su sve bez riječi, posebice izgled Helene Christensen, a sve je napravljeno u svrhu predstavljanja njezine najnovije suradnje s luksuznim brendom donjeg rublja Coco de Mer, koje se napokon našlo i na tržištu.

  • +7
Helena Christensen Izvor: EPA / Autor: NARENDRA SHRESTHA